إعـــــــلان

تقليص

للاشتراك في (قناة العلم والإيمان): واتساب - يوتيوب

شاهد أكثر
شاهد أقل

از امام سجاد

تقليص
X
  •  
  • تصفية - فلترة
  • الوقت
  • عرض
إلغاء تحديد الكل
مشاركات جديدة

• از امام سجاد

بســم الله الرحمـن الرحيــم
    ميـلاد با سعــادت حضـرت علـی بـن ا لحسيــن زيـن ا لعابديــن (سلام الله عليـه) را به پيــشگاه

قدسـی حضرت بقيـه الله العظـم (ارواحنا ا لفداه) و همه دوستـان عزيـز تبـريک عرض می نمايـم

حضــرت امــام سجــاد (عليـه ا لسلام) می فـرمايـنـــد :
    قائــم كه از ماست ولادت او بر مردم مخفى مى ماند به گونه اى كه مردم مى گويند: او هنوز بدنيا نيامده است تا بدينگونه ظهور كند و به هنگامه ى ظهور، بيعت هيچ كس را بر عهده نداشته باشد.
    و سپاس خداي را كه نيكوييهاي آفرينش را براي ما برگزيد... و با تسلط و توانايي ما را بر همه آفريدگان برتري داد ، و از اين رو به قدرت و توانايي او همه مخلوقاتش فرمانبر ما بوده و به نيرو و زورش به اطاعت ما درمي آيد... بار خدايا درود فرست بر محمــد(صلوات الله عليه و آله) كه بر وحي و پيغام تو درستكار بود.

بار خدايا هر كه داخل در صبح شود در حالي كه اعتماد يا اميد او به جز تو باشد پس من ( مانند او نيستم ، بلكه ) داخل در صبح شدم در حالي كه اعتماد و اميدم در همه كارها تويي .
    [خدايا] من را از خواب بي خبران ( آنان كه از راه حق دوري گزيده اند ) و از خواب آلودگي دوري كنندگان از حد اعتدال در كارهاشان ، بيدار نما .
    [خدايا] از اميد به خود نوميدم مگردان كه نوميدي از رحمتت بر من غالب شود .
    بار خدايا بر محمــد و آل او درود فرست ، و من را به قضا و قدر خود دلخوش گردان ، و سينه ام را در چيزهايي كه مقدر نموده اي فراخ كن ( من را از آنها شاد و خشنود فرما ) و اعتماد و تكيه گاهي به من ببخش تا با آن اقرار كنم كه قضا و قدر تو جز به نيكي روان نگشته .

شريف و بزرگوار كسي است كه اطاعت و پيروي خدا او را شريف گردانيده ، عزيز و گرامي كسي است كه عبادت و بندگي خدا او را عزيز نموده است .
    التماس دعا
المحتوى السابق تم حفظه تلقائيا. استعادة أو إلغاء.
حفظ-تلقائي
x

رجاء ادخل الستة أرقام أو الحروف الظاهرة في الصورة.

صورة التسجيل تحديث الصورة

اقرأ في منتديات يا حسين

تقليص

لا توجد نتائج تلبي هذه المعايير.

يعمل...
X