إعـــــــلان

تقليص

للاشتراك في (قناة العلم والإيمان): واتساب - يوتيوب

شاهد أكثر
شاهد أقل

سِرِّ شب قدر

تقليص
X
  •  
  • تصفية - فلترة
  • الوقت
  • عرض
إلغاء تحديد الكل
مشاركات جديدة

• سِرِّ شب قدر

بسمه تعالى
    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

سِرِّ شب قدر
    اولا ليلة به صورت مؤنث آمده است كه اين تاء هم در معناي وحدت است ، هم تاء تأنيث مجازي است كه به حضرت صديقه كبري بر مي گردد. روح شب قدر حضرت فاطمه است. فمن عرف فاطمة حق معرفتها هر كس به حق معرفت فاطمه را شناخت، شب قدر را مي شناسد.
    شب قدر، در ميان پنج شب ، شب گمشده اي است و به روايتي نيمه شعبان را هم شب قدر مي دانند. شب قدر يك روح و يك ظرف دارد، ظرف زمان آن ايام ضربت خوردن اميرالمومنين است و اما روح آن ، اصل است اگر به روح آن رسيدي اما به ظرف زماني آن نرسيدي مهم نيست زيرا روح آن افضل از ظرف زمان آن است. روح ليلة القدر فاطمه است. حضرت صادق فرمودند: ليلة القدر هي فاطمه يعني معرفت فاطمه. فاطمه يك حقيقت است. روح فاطمه مي شود روح ليلة القدر هر كس آنطور كه شايسته است به اندازه ظرفيت خودش فاطمه را شناخت شب قدر را مي شناسد.
    فلما أراد الله جل جلاله أن يبلوالملائکه
    خداوند مي خواست ملائكه را آزمايش كند ( ملائكه از جنس نور محض هستند ) أرسل عليهم سحابا من ظلمة فكانت الملائكة لا ينظر أولها من آخرها و لا آخرها من أولها ابر تاريكي بر آنها فرستاد كه ملائكه كه خود نور هستند نمي توانستند جلو و عقب و بالا و پايين خود را ببينند و در ظلمت محض فرو رفتند كه اين ظلمت فقط در مقابل نور محض معنا مي يابد ، فقالت الملائكة إلهنا و سيدنا منذ خلقنا ما رأينا مثل ما نحن فيه فنسألك بحق هذه الأنوار إلا ما كشفت عنا ملائكه دست به دعا بلند كردند كه خدايا از طرف ما چه قصوری بوده است كه ما را به اين بلا آزمايش كرده اي ؟ از تو خواهش مي كنيم به حق اين انوار ما را از ظلمت خارج كني ، فخلق نور فاطمة ع يومئذ كالقنديل در آن هنگام نور حضرت
    فاطمة الزهرا همچون قنديلي خلق شد و علقه في قرط العرش و از عرش الهي اين نور آويزان شد فزهرت السماوات السبع و الأرضون السبع و به
    نورانيت صديقه كبري آسمانهاي هفت گانه نوراني شد (قلب من و شما براي ايشان كاري ندارد) اين نور، نوري نيست كه ما فكر مي كنيم بلکه نوري است كه فرشتگان كه خود نور محض هستند به سبب آن از ظلمت خارج شدند .
    اگر كسي بخواهد به سّر حقيقت برسد بايد نور فاطمه در قلبش بنشيند
    و به خاطر همين فاطمه ، زهرا ناميده شد زيرا به سبب او آسمانهاي هفت گانه روشن شدند زهرا يعني روشن كننده ، پيامبر اكرم نور مطلق هستند يعني اصلا سايه نداشتند و جسمانيت ايشان هم نوراني بود ، حالا پيامبري كه نور مطلق است بعد از معراج ، خدا به او مي فرمايد مي خواهم به توهديه بدهم او هم فاطمه است و به پيامبري كه طاهر و مطهر است مي فرمايد بايد براي حمل فاطمه چهل
    روز، روزه بگيري و بايد چهل روز از خديجه دوري كني . بعد از چهل روز كه پيامبر از صبح تا شب روزه دار و از شب تا صبح در حال
    عبادت بودند ، خداوند مستقيم نطفه و طينت فاطمه را از بهشت بدون هيچ گونه آلودگي و با لطافت مطلق به دنيا آورد

للفائدة نتمنى ترجمة الفقرات باللغة العربية ولكم الف شكر

::تحياتي::

تعليق

المحتوى السابق تم حفظه تلقائيا. استعادة أو إلغاء.
    حفظ-تلقائي
    x

رجاء ادخل الستة أرقام أو الحروف الظاهرة في الصورة.

صورة التسجيل تحديث الصورة

اقرأ في منتديات يا حسين

تقليص

لا توجد نتائج تلبي هذه المعايير.

يعمل...
    X