إعـــــــلان

تقليص

للاشتراك في (قناة العلم والإيمان): واتساب - يوتيوب

شاهد أكثر
شاهد أقل

فرصت طلائی رمضان (فرصة رمضان الذهبیة)

تقليص
X
  •  
  • تصفية - فلترة
  • الوقت
  • عرض
إلغاء تحديد الكل
مشاركات جديدة

• فرصت طلائی رمضان (فرصة رمضان الذهبیة)

سلام به همه دوستان!
    من محمد ، 22 ساله از ایران هستم. و این سایت رو به صورت اتفاقی (و بعبارة أخری عشوائی) پیدا کردم. واقعا برای من جالبه که برادران و خواهران عرب و مسلمانم می خواهند زبان فارسی را یاد بگیرند. من هم در حد امکان سعی میکنم بهتون کمک کنم. امیدوارم که بتونیم از دانش همدیگر استفاده بکنیم و من هم سعی میکنم یکی از لهجه های عربی رو از شما یاد بگیرم.
    من یک وبلاگ فارسی دارم به آدرس: http://lovelyislam.blogfa.com/ و به زودی یک وبلاگ عربی هم خواهم ساخت.
    برای شروع فعالیتم در این انجمن (منتدی أو فروم) خلاصه مقاله ای رو که در موضوع ماه مبارک رمضان نوشته ام رو در این صفحه قرار می دهم. امیدوارم که مورد استفاده شما دوستان قرار بگیرد.

فرصت طلائی رمضان

ماه رمضان به معناي واقعي كلمه يك فرصت طلائي و استثنايي براي خود سازي ، خوب شدن ، كسب كمالات معنوي و رشد و تكامل الهي است و شرايط و زمينه هاي كاملا بي نظيري كه در آن پيش بيني شده است نشان مي دهد كه چگونه اين ماه سرشار از خير و بركت است. مهم ترين اين خيرات و بركات عبارتند از:
    1- شب قدر: در اين شب قرآن نازل شده است و قرآن كريم آن را بهتر و برتر از هزار ماه معرفي مي كند : ليلة القدر خير من الف شهر. هزار ماه برابر 84 سال و4 ماه است . بنا براين اگر كسي دراين شب هر عمل صالح و نيكي انجام دهد ، در واقع به اندازه 84سال و 4 ماه آن عمل را انجام داده است . تاثير معنوي آن اعمال (اگر با شرايط لازم انجام گيرد ) در روح و روان انسان وثواب و پاداش الهي آن نيز به همين اندازه است . اين درست به اين مي ماند كه كسي يك روز كار كند ولي در مقابل ، حقوق 84 سال و4 ماه را به وي بدهند و اين يعني تقريبا همه عمر او. آيا ماهي كه چنين شبي در آن قرار دارد ماه مبارك يعني سرشار از خير و بركت نيست؟ در اين شب سرنوشت يك ساله انسان نوشته مي شود. حوادثي كه بناست در زندگي فردي ، خانودگي و اجتماعي او رخ دهد ، تعيين مي شود و انسان مي تواند با دعا و راز نياز به درگاه الهي در اين شب در رقم خوردن اين سرنوشت تاثير گذار باشد.

2- مهماني خداوند: بر اساس سخنان پيامبر گرامي اسلام(ص) در خطبه شعبانيه ، مومنان در اين ماه به مهماني خدا دعوت شده اند. خداوند آنان را تكريم كرده و احترام مي گذارد. براي همين نفس كشيدن مومنان و خوابيدن آنان هم در اين ماه عبادت شمرده مي شود و پاداش و ثواب دارد. هر عمل صالحي كه انجام مي دهند مقبول درگاه الهي قرار مي گيرد. دعاهايشان را اجابت مي كند. بر اساس احاديث گوناگون ، اگر كسي در اين ماه يك آيه قرآن را تلاوت كند ، خداوند ثواب يك ختم قرآن (خواندن كل قرآن) را به او مي دهد. اگر يك شب از شب هاي ماه رمضان (غير از شب قدر) را بيدار مانده و نماز مستحبي بخواند مانند اين است كه هفتاد شب در ماه هاي ديگر به نماز ايستاده است و ثواب هفتاد شب نماز خواندن را دارد. اگر انسان در اين ماه صادقانه توبه كند ، خداوند همه گناهانش(البته به جز حق الناس) را مي بخشد.در احاديث اسلامي آمده است : كسي كه نتواند در اين ماه موجبات آمرزش و بخشيده شدن گناهانش را فراهم آورد ، بدبخت و شقاوتمند به معناي واقعي كلمه است و اميدي به آمرزش خود در ماه هاي ديگر نداشته باشد ، مگر اينكه روز عرفه را درك نمايد. زيرا همه شرايط در اين ماه براي توبه و آمرزش فراهم است ، شرايطي كه به هيچ وجه در ماه هاي ديگر مهيا نيست. كافي است كه انسان فقط از ته دل و صادقانه به سوي خدا آيد.

آيا ضيافتي بهتر و بالاتر از اين مي شود؟ مهماني تنها پذيرائي با غذاهاي رنگارنگ جسماني نيست ، بلكه بهترين ضيافت و غذاها ، ضيافت و غذاهاي روحي است. مگر لذت هاي روحي عميق تر و پايدارتر نيستند؟ البته درك لذت اين ضيافت و غذاهاي رنگارنگ آن براي كسي امكان پذير است كه حس چشائيش سالم باشد. مگر در باره غذاهاي مادي و جسماني اين طور نيست؟ پس بيائيد با هم از فرصت طلائي ماه رمضان بيشترين بهره و استفاده ممكن را ببريم. معلوم نيست پيك اجل مهلتي دوباره به ما بدهد و ما رمضان سال آينده را درك كنيم! و شايد اصلا همين ماه را هم به پايان نرسانيم! مگر عده اي پارسال با ما نبودند ولي امسال اسير خاكند؟ و بالاخره حسن ختام نوشتار امروز سخن مولوي باشد كه در باره غنيمت شمردن ماه رمضان مي گويد:
    گفت پيغمبر كه نفحت هاي حق / اندر اين ايام مي آرد سبق
    گوش و هش داريد اين ايام را / در ربائيداين چنين نفحات را
    التماس دعا.

متن کامل مقاله: http://lovelyislam.blogfa.com/post-16.aspx
    التعديل الأخير تم بواسطة mb_asadi; الساعة 20-09-2008, 03:10 PM.
المحتوى السابق تم حفظه تلقائيا. استعادة أو إلغاء.
حفظ-تلقائي
x

رجاء ادخل الستة أرقام أو الحروف الظاهرة في الصورة.

صورة التسجيل تحديث الصورة

اقرأ في منتديات يا حسين

تقليص

المواضيع إحصائيات آخر مشاركة
أنشئ بواسطة ibrahim aly awaly, يوم أمس, 09:44 PM
استجابة 1
9 مشاهدات
0 معجبون
آخر مشاركة ibrahim aly awaly
بواسطة ibrahim aly awaly

أنشئ بواسطة ibrahim aly awaly, يوم أمس, 07:21 AM
ردود 2