إعـــــــلان

تقليص

للاشتراك في (قناة العلم والإيمان): واتساب - يوتيوب

شاهد أكثر
شاهد أقل

رحلت رسول اكرم

تقليص
X
  •  
  • تصفية - فلترة
  • الوقت
  • عرض
إلغاء تحديد الكل
مشاركات جديدة

• رحلت رسول اكرم

الحمد للَّه، وصلّى اللَّه على محمّد و آله الطاهرين.
    هر كس كه در برابر شخصيت ارجمند رسول اكرم حضرت محمّدصلى الله عليه وآله‏قرار گيرد، شخصيتى كه خداوند او را به عنوان پر افتخارترين انسان در پهنه‏هستى آفريد، به حيرت و شگفتى دچار مى‏شود.
    شخصيت پيامبرصلى الله عليه وآله در حقيقت تابلوى زيبا و ارزشمندى است كه بر آن‏تمام نشانه‏هاى ارزشهاى الهى و آيات كمال و جمال نقش بسته است وچشم ودل بينندگان را به خود خيره مى‏سازد.
    خواه اين بيننده مسلمان باشد يا غيرمسلمان.
    اين تابلوى خيره كننده خود آنچنان آشكار وروشن است كه هر كس‏بدان چشم بدوزد مجذوب زيباييهاى آن مى‏شود.
    اين تابلوى شكوهمندى كه اينك بر سر آنم تا به وسُع خود گوشه‏اى از آن‏را بنمايانم، چيزى نيست مگر تابلوى تاريخ و زندگى پيامبر اسلام، حضرت‏محمّدصلى الله عليه وآله، كه البته انجام چنين كارى براى من بسيار دشوار است.
    چرا كه‏من در حقيقت مى‏خواهم تمام مظاهر جمال و كمال را در قطعه‏اى كوچك‏بگنجانم!! از اين رو يادآورى مى‏كنم كه هرگونه نقص وكاستى در هر گوشه از اين‏تابلوى حيرت‏انگيز، به معنى كمبود ونارسايى در حقيقت تاريخ نبوى نيست،بلكه نقص از جانب قلمى است كه كوشيده است اين تابلو را ترسيم كند.
    چون‏من خواسته‏ام دنيا را با تمام وسعت و عظمتش، در مكانى كوچك و تنگ‏جاى دهم! بنابراين در همين جا از هر كمبودى كه به چشم مى‏خورد، پوزش‏مى‏طلبم و از خداى توانا خواهانم كه اين توشه را به ديده قبول‏از من بپذيرد.

نام: محمد، احمد پدر و مادر: عبداللَّه - آمنه‏ شهرت: رسول اللَّه، خاتم پيامبران‏ كنيه: ابوالقاسم‏ زمان ومحل تولد: سحرگاه روز جمعه 17 ربيع الاول 571 ميلادى )چهل سال قبل از بعثت( در مكّه.
    دوران نبوت: 23 سال، از 40 سالگى تا 63سالگى، 13سال در مكّه، 10سال در مدينه، آغازنبوت، 27 ماه‏رجب.
    زمان و محل رحلت: روز دوشنبه 28 ماه صفر سال 11 هجرى، در مدينه منوره در سن 63 سالگى رحلت نمود.
    محل دفن: مرقد شريفش، كنار مسجد النبى در مدينه منوره مى‏باشد.
    دوران عمر: در سه بخش: 1 - قبل از نبوت )چهل سال(.
    2 - بعد از نبوت در مكه (13 سال(.
    3 - بعد از هجرت از مكّه به مدينه، وتشكيل حكومت اسلامى )حدود ده سال(.
    رحلت آن‏حضرت را در ظهر روزدوشنبه مطابق با سال (633) ميلادى ثبت كرده‏اند.
    رحلت پيامبر مصيبت بزرگى براى اسلام و مسلمانان به شمار مى‏رفت‏كه تا آن روزگار نظيرى براى آن اتفاق نيفتاده بود.
    همچنين با وفات وى‏انحرافى آشكار در اسلام پديد آمد.
    حضرت على عليه السلام به انجام غسل و كفن پيامبر مشغول شد و همراه باديگر مسلمانان بر پيكر پاك آن‏حضرت نماز گزارد و آنگاه وى را درخانه‏اش، آرامگاه كنونى آن‏حضرت به خاك سپرد.
    بهترين درودهاوسلامها بر تو اى رسول خدا و برخاندان پاك و پاكيزه‏ات باد!
المحتوى السابق تم حفظه تلقائيا. استعادة أو إلغاء.
حفظ-تلقائي
x

رجاء ادخل الستة أرقام أو الحروف الظاهرة في الصورة.

صورة التسجيل تحديث الصورة

اقرأ في منتديات يا حسين

تقليص

لا توجد نتائج تلبي هذه المعايير.

يعمل...
X