إعـــــــلان

تقليص

للاشتراك في (قناة العلم والإيمان): واتساب - يوتيوب

شاهد أكثر
شاهد أقل

رحلت رسول اكرم

تقليص
X
  •  
  • تصفية - فلترة
  • الوقت
  • عرض
إلغاء تحديد الكل
مشاركات جديدة

• رحلت رسول اكرم

الحمد للَّه، وصلّى اللَّه على محمّد و آله الطاهرين.
    هر كس كه در برابر شخصيت ارجمند رسول اكرم حضرت محمّدصلى الله عليه وآله‏قرار گيرد، شخصيتى كه خداوند او را به عنوان پر افتخارترين انسان در پهنه‏هستى آفريد، به حيرت و شگفتى دچار مى‏شود.
    شخصيت پيامبرصلى الله عليه وآله در حقيقت تابلوى زيبا و ارزشمندى است كه بر آن‏تمام نشانه‏هاى ارزشهاى الهى و آيات كمال و جمال نقش بسته است وچشم ودل بينندگان را به خود خيره مى‏سازد.
    خواه اين بيننده مسلمان باشد يا غيرمسلمان.
    اين تابلوى خيره كننده خود آنچنان آشكار وروشن است كه هر كس‏بدان چشم بدوزد مجذوب زيباييهاى آن مى‏شود.
    اين تابلوى شكوهمندى كه اينك بر سر آنم تا به وسُع خود گوشه‏اى از آن‏را بنمايانم، چيزى نيست مگر تابلوى تاريخ و زندگى پيامبر اسلام، حضرت‏محمّدصلى الله عليه وآله، كه البته انجام چنين كارى براى من بسيار دشوار است.
    چرا كه‏من در حقيقت مى‏خواهم تمام مظاهر جمال و كمال را در قطعه‏اى كوچك‏بگنجانم!! از اين رو يادآورى مى‏كنم كه هرگونه نقص وكاستى در هر گوشه از اين‏تابلوى حيرت‏انگيز، به معنى كمبود ونارسايى در حقيقت تاريخ نبوى نيست،بلكه نقص از جانب قلمى است كه كوشيده است اين تابلو را ترسيم كند.
    چون‏من خواسته‏ام دنيا را با تمام وسعت و عظمتش، در مكانى كوچك و تنگ‏جاى دهم! بنابراين در همين جا از هر كمبودى كه به چشم مى‏خورد، پوزش‏مى‏طلبم و از خداى توانا خواهانم كه اين توشه را به ديده قبول‏از من بپذيرد.

نام: محمد، احمد پدر و مادر: عبداللَّه - آمنه‏ شهرت: رسول اللَّه، خاتم پيامبران‏ كنيه: ابوالقاسم‏ زمان ومحل تولد: سحرگاه روز جمعه 17 ربيع الاول 571 ميلادى )چهل سال قبل از بعثت( در مكّه.
    دوران نبوت: 23 سال، از 40 سالگى تا 63سالگى، 13سال در مكّه، 10سال در مدينه، آغازنبوت، 27 ماه‏رجب.
    زمان و محل رحلت: روز دوشنبه 28 ماه صفر سال 11 هجرى، در مدينه منوره در سن 63 سالگى رحلت نمود.
    محل دفن: مرقد شريفش، كنار مسجد النبى در مدينه منوره مى‏باشد.
    دوران عمر: در سه بخش: 1 - قبل از نبوت )چهل سال(.
    2 - بعد از نبوت در مكه (13 سال(.
    3 - بعد از هجرت از مكّه به مدينه، وتشكيل حكومت اسلامى )حدود ده سال(.
    رحلت آن‏حضرت را در ظهر روزدوشنبه مطابق با سال (633) ميلادى ثبت كرده‏اند.
    رحلت پيامبر مصيبت بزرگى براى اسلام و مسلمانان به شمار مى‏رفت‏كه تا آن روزگار نظيرى براى آن اتفاق نيفتاده بود.
    همچنين با وفات وى‏انحرافى آشكار در اسلام پديد آمد.
    حضرت على عليه السلام به انجام غسل و كفن پيامبر مشغول شد و همراه باديگر مسلمانان بر پيكر پاك آن‏حضرت نماز گزارد و آنگاه وى را درخانه‏اش، آرامگاه كنونى آن‏حضرت به خاك سپرد.
    بهترين درودهاوسلامها بر تو اى رسول خدا و برخاندان پاك و پاكيزه‏ات باد!
المحتوى السابق تم حفظه تلقائيا. استعادة أو إلغاء.
حفظ-تلقائي
x

رجاء ادخل الستة أرقام أو الحروف الظاهرة في الصورة.

صورة التسجيل تحديث الصورة

اقرأ في منتديات يا حسين

تقليص

المواضيع إحصائيات آخر مشاركة
أنشئ بواسطة ibrahim aly awaly, يوم أمس, 09:44 PM
استجابة 1
10 مشاهدات
0 معجبون
آخر مشاركة ibrahim aly awaly
بواسطة ibrahim aly awaly

أنشئ بواسطة ibrahim aly awaly, يوم أمس, 07:21 AM
ردود 2