إعـــــــلان

تقليص

للاشتراك في (قناة العلم والإيمان): واتساب - يوتيوب

شاهد أكثر
شاهد أقل

روابط دختر و پسر از منظر اسلام

تقليص
X
  •  
  • تصفية - فلترة
  • الوقت
  • عرض
إلغاء تحديد الكل
مشاركات جديدة

• روابط دختر و پسر از منظر اسلام

مصاحبه با حجت الاسلام و المسلمین سیف الله مداحی پیرامون روابط دختر و پسر

سوال : لطفا بفرمائید روابط دختر و پسر در اسلام چگونه تعریف شده است ؟

جواب : سوال شما سوالیست کلی و اینکه گفته شود نظر اسلام درباره روابط دختر و پسر چیست به نظر من صحیح نمی باشد . لطفا جزئیات سوال را مشخص بفرمائید .

سوال : آیا از منظر اسلام یک دختر و پسر می توانند با یکدیگر صحبت داشته و یا همکار یکدیگر در یک محیط کاری باشند ؟

جواب : اصولا روابط دو فرد نامحرم در اسلام با حدود خاصی تعریف شده است .یک زن یا مرد و یا یک دختر و پسر تا حدودی اجازه دارند در کنار یکدیگر بوده و با یکدیگر صحبت نمایند اما این حدود خاص در اسلام چیست ، باید آشکارا بیان شود . به تحقیق اگر دو فرد نامحرم بخواهند در کنار یکدیگر کار نمایند همانطور که در محیط های اداری ما دیده می شود ، اگر فسادی در محیط کاری ایجاد نشود اشکال نخواهد داشت اما باید دید مصادق فساد چیست ؟

مصادیق فساد در روابط دو نامحرم :

در باب مصادیق مفسده در روابط دو فرد نامحرم باید ابتدا به حدیثی از حضرت موسی اشاره نمایم . این حدیث خیلی قابل دقت است .باید در آن تامل کرد . روزی شیطان به نزد موسی علیه السلام آمد . موسی از او پرسید چگونه بر فرزندان آدم تسلط پیدا می کنی ؟

شیطان گفت : من برای تسلط بر فرزندان آدم راهکارهای مختلفی دارم . اما سه چیز است که کمر انسانها را می شکند و من راحت بر آنها تسلط پیدا می کنم .

اول آنکه : کارهای نیک کوچک خود را بزرگ بشمارند

دوم آنکه : گناهانشان در نظرشان کوچک باشد

سوم آنکه : از خود و اعمالشان راضی باشند

موسی علیه السلام از اوپرسید :

چگونه نمی توانی بر یک انسان مسلط شوی ؟

شیطان گفت : قویترین حربه ی من برای مبارزه با فرزندان آدم یک چیز است و آن نگاه به نامحرم است . اگر بتواند با آن مبارزه کند دیگر من تسلطی بر او نخواهم داشت .

خب ببینید اولین چیزی که از حربه های شیطان علیه جوانان است همین نگاه به نامحرم است در یک محیط کاری اولین مقدمه شروع کار با نگاه شروع می شود .

وقتی یک زن و مرد نامحرم در کنار یکدیگر قرار می گیرند خیلی کم پیش می آید که آنها به یکدیگر نگاه نکنند . مسلما این نگاه ها چه برای پیر چه برای جوان، چه برای مرد و چه برای زن، چه با قصد و چه بی قصد آثار و تبعاتی را به همراه خواهد داشت .

یک نگاه به قول رسول اکرم تیریست زهرآلود از جانب شیطان . و این نگاه ها قلب آدمی را مریض می سازد .پس اگر بخواهیم نظر اسلام را درباره روابط کاری زن و مرد و یا دختر و پسر بدانیم باید بگوئیم محیط کاری ایده آل همان محیطیست که زنان در کنار هم و جدا از مردان و مردان کنار هم جدا اززنان باشند .

یکی از مسائلی که به نظر من اینقدر فساد در جامعه زیاد شده است همین دلیل است که زنان و مردان جوان در یک محیط در کنار هم به کار مشول می شوند . شاید بگوئید این مسئله را افراد امَل می گویند ولی باید بگویم که کار کردن زن و مرد در کنار یکدیگر خالی از اشکال نیست . باید محیطی توسط دولتمردان ایجاد شود تا جوانان بیکار در کنار هم جمع شوند و مشغول کار شوند نه اینکه یک پسر یا دختر بخاطر اینکه کار ندارد بیاید در کنار جنس مخالف خود مجبور به کار شود .باید محیطهای جداگانه برای کار دختران و پسران فراهم شود . و این وظیفه ی دولت است . شش سال پیش طرحی به آقای خاتمی ارجاع داده شد که صورت آن طرح را من دیدم و در آن ظرف مدت یکسال مشکل بیکاری جوانان با بودجه ی خودشان حل میشد اما دریغ از ذره ای بذل توجه آقای خاتمی به این طرح .شاید هم اصلا طرح به دست ایشان نرسیده بود.ولی به هر حال اینهم انتقادی که به دولت ایشان وارد است . میلیونها جوان بیکار دختر و پسر داریم که مجبورند برای درآوردن نان در یک محیط مشغول کار شوند .

بگذریم .

در کنار هم بودن دختر و پسر در محیط کاری خالی از اشکال نیست و چه بسا همین نگاههای کاری به انحراف کشیده شود . چه بسیار دیده می شود که در محیط های کاری چقدر جوانان دختر و پسر با یکدیگر به بهانه ی کار دوست می شوند . سپس عاشق می شوند و بعد هم ازدواج می کنند و دست آخر مدتی پس از ازدواج کارشان به طلاق کشیده می شود . چرا که عشقشان از روی شناخت نیست بلکه دقت به ظاهر فرد است .
المحتوى السابق تم حفظه تلقائيا. استعادة أو إلغاء.
حفظ-تلقائي
x

رجاء ادخل الستة أرقام أو الحروف الظاهرة في الصورة.

صورة التسجيل تحديث الصورة

اقرأ في منتديات يا حسين

تقليص

لا توجد نتائج تلبي هذه المعايير.

يعمل...
X