إعـــــــلان

تقليص

للاشتراك في (قناة العلم والإيمان): واتساب - يوتيوب

شاهد أكثر
شاهد أقل

ثواب صلوات بر محمد (ص) و اهل بیت او

تقليص
X
  •  
  • تصفية - فلترة
  • الوقت
  • عرض
إلغاء تحديد الكل
مشاركات جديدة

• ثواب صلوات بر محمد (ص) و اهل بیت او

ثواب صلوات بر محمد (ص) و اهل بیت او

امام صادق (ع) فرمودند : در کتابی خواندم که هر کسی که بر محمد وآل او صلوات بفرستد ، ( بگوید اللهم صل علی محمد و آل محمد ) خداوند برای او صد حسنه ، و کسی که بر محمد و اهل بیت او صلوات بفرستد (بگوید اللهم صل علی محمد و اهل بیته ) خداوند برای او هزار حسنه می نویسد

ثواب صد صلوات بر محمد و آل او پس از صبح

راوی می گوید امام صادق (ع) از من پرسیدند نمی خواهی چیزی یادت بدهم که خداوند با آن صورتت را از حرارت جهنم حفظ کند ؟ عرض کردم چرا. فرمودند : پس از سپیده دم ، صد بار بگو : " اللهم صل علی محمد و آل محمد" تا خداوند صورتت را از حرارت جهنم حفظ کند

ثواب در خواست از خدا بحق حضرت محمد (ص) و اهل بیت

امام باقر (ع) فرمودند: همانا بنده ای هفتاد پاییز در آتش می ماند که هر پاییزی هفتاد سال است آنگاه از خدا می خواهد که به حق محمد و اهل بیتش به او رحم کند . خدای عزوجل نیز به جبرییل وحی کند که فرود آی و بنده ام را از آتش خارج کن . جبرییل عرض می کند چگونه در آتش فرود آیم؟ خداوند می فرمایند : به آتش دستور داده ام که برای تو سرد شود و ضرری به تو نرساند . عرض می کند : پروردگارا ! جایش را نشانم بده . میفرماید در چاهی در " سجیل " است.آنگاه جبرییل در جای او فرود آمده و او را از آتش بیرون می کشد. خداوند عزوجل از او می پرسد چند سال در آتش بودی ؟ عرض می کند : نمی دانم. خداوند می فرماید: هان به عزتم سوگند اگر این چنین از من در خواست نمی کردی ، همچنان تو را با خواری در آتش نگاه می داشتم . ولی بر خودم لازم نموده ام که هیچ بنده ای از من بحق محمد و اهل بیت او در خواست آمرزش نکند ، مگر این که گناهانی را که مربوط به من و اوست ببخشم . و امروز نیز محققا گناهان تو را بخشیدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد

السلام عليكم
    خيلي ممنون برادر گرامي از زحماتي كه مي كشيد

تعليق

ثواب صلوات بر پیامبر (ص)

امام باقر (ع) از پدرانش روایت نموده است که رسول خدا (ص) فرمودند : در روز قیامت من در کنار ترازوی اعمال هستم . کسی که گناهانش سنگینتر از کارهای نیکش باشد ، صلواتهایی را که بر من فرستاده است می آورم تا کارهای نیکش را سنگینتر نمایم
      راوی می گوید به امام صادق (ع) عرض کردم : وارد خانه خدا شدم و هیچ دعایی جز صلوات بر پیامبر (ص) به یادم نیامد . فرمودند : هیچ کسی کاری بهتر از کار تو در آنجا انجام نداده است
      امیر المومنین علی (ع) فرمودند: هیچ دعایی به آسمان نمی رسد ، مگر این که دعا کننده بر محمد و آل او صلوات

ثواب صد بار صلوات بر پیامبر (ص) در روز جمعه

امام رضا (ع) نقل می نمایند که رسول خدا (ص) فرمودند: کسی که در روزجمعه صد بار بر من صلوات بفرستد ، خداوند شصت حاجت او را بر آورده می نماید: سی حاجت مربوط به دنیا و سی حاجت مربوط به آخرت

ثواب اختصاص ثلث، نصف یا همه دعا به پیامبر
      امام صادق فرمودند : مردی به خدمت پیامبر (ص) آمده و عرض کرد : ای رسول خدا! همانا من ثلث دعای خود را به شما اختصاص دادم . فرمودند : خیر است . عرض کرد : ای رسول خدا ! همانا من نصف دعای خود را به شما اختصاصدادم . فرمود : این بهتر است . عرض کرد ای رسول خدا ! همانا من همه دعایم را به شما اختصاص دادم . فرمود : در این صورت خداوند همه حوائج مهم دنیا و آخرتت را بر آورده می نماید.

تعليق

المحتوى السابق تم حفظه تلقائيا. استعادة أو إلغاء.
      حفظ-تلقائي
      x

رجاء ادخل الستة أرقام أو الحروف الظاهرة في الصورة.

صورة التسجيل تحديث الصورة

اقرأ في منتديات يا حسين

تقليص

المواضيع إحصائيات آخر مشاركة
      أنشئ بواسطة ibrahim aly awaly, 02-05-2025, 07:21 AM
      ردود 2
      14 مشاهدات
      0 معجبون
      آخر مشاركة ibrahim aly awaly
      بواسطة ibrahim aly awaly

أنشئ بواسطة ibrahim aly awaly, 02-05-2025, 09:44 PM
      استجابة 1