إعـــــــلان

تقليص

للاشتراك في (قناة العلم والإيمان): واتساب - يوتيوب

شاهد أكثر
شاهد أقل

مهربان امیر...

تقليص
X
  •  
  • تصفية - فلترة
  • الوقت
  • عرض
إلغاء تحديد الكل
مشاركات جديدة

• مهربان امیر...

يا علي گفتيم و عشق آغاز شد...

عاشق اگر از محبوب خود سخن نگويد چه کند؟... مولا جان!مهرت آن چنان دلم را بي تاب کرده و غربتت چنان آتشي به جانم افکنده ، که مي خواهم فرياد زنم و بگويم : " مولا جان! امير من! اگر نبودم در زمانه ي تو واگر نديدم آن صولت حيدري را و اگر محروم ماندم از دستان يتيم نواز تو ... اينک از پس قرن ها ، از تو و از مظلوميتت آن قدر مي گويم تا بر پيشاني ام مهر عاشقي زنند.

حب علي عليه السلام

امام صادق عليه السلام مي فرمايند :
    " چگونه مؤمن از قبض روح ناراحت مي شود، حال آن که در آن هنگام رسول اکرم صلي الله عليه و آله وسلم و اهل بيت آن حضرت و جميع ائمه و جبرئيل و اسرافيل و ميکائيل و عزرائيل بر بالينش حاضر مي شوند.
    همگي به ملک الموت مي گويند: اين شخص از دوستان علي عليه السلام و آل اوست. با او مدارا و رفاقت کن. پس ملک الموت گويد: قسم به آن کس که شما را برگزيد و کرامت کرد و محمد صلي الله عليه و آله وسلم را به نبوت برگزيد، من به او از پدرش مهربان تر و از برادرش دلسوزترم. آن گاه او را قبض روح مي نمايد در حالي که آن مؤمن به پيامبر و ائمه مي نگرد و دري از بهشت به روي او باز مي شود و به او گفته مي شود: خداوند اين بهشت را براي تو آماده کرده است...

بحار الانوار ج 6 ص 162 ح 31

به راستي مؤمن را چه غم از جان دادن که به ديدار حبيب خويش در آيد...
    مگر نه اين که علي به يکي از شيعيانش مژده داد که:
    هر کس بميرد مرا خواهد ديدخواه کافر باشد يا مؤمن).
    پس اي جان! اگر برون آمدن تو شرط ديدار است، چقدر مشتاقم که تو را فدا کنم...
    اما اين رهايي براي مؤمن است... مؤمن .... مؤمن ...
    ما کجاي ايمانيم؟... ايمان کجاي ماست؟...

تعليق

بغض علي عليه السلام

رسول گرامي اسلام صلي الله عليه و آله وسلم مي فرمايند:
      " اي علي! اگر امت من آن قدر روزه بگيرند که همانند قوس و کمان خميده شوند و آنقدر نماز بخوانند تا مانند زه کمان لاغر گردند ولي با تو دشمني نمايند، خداوند آنان را به رو در آتش افکند."
      آري .... به رو در آتش افکنده شوند! چه جاي عجب است؟!
      آنان با ولي خدا دشمني نموده اند و با فرمان الهي به مخالفت برخواسته اند؛ و اين در حالي است که خداوند رضاي خود را در ولا و دوستي با علي عليه السلام قرار داده و امت اسلام را به آن آزموده است.
      اللّهم اعوذ بک من سخطک

تعليق

جرعه اي از کلام مولا

امير المؤمنين عليه السلام مي فرمايند:
        «اِنّ اللّيل و النّهارَ يعملان فيک فاعمَل فيهما و يأخُذان مِنک فخُذ مِنهما.»
        « به راستي که شب و روز در تو کار مي کنند و بر تو تأثير مي گذارند، پس تو نيز در آن ها کار کن. و از تو عمر و فرصت را مي گيرند پس تو هم از آن ها بهره بگير. »

تعليق

درس هايي از زندگي مولا

روزي امام علي عليه السلام با قنبر براي خريد پيراهن به بازار رفتند. بر در مغازه اي ايستاده فرمودند : دو پيراهن لازم دارم.
          آن مرد عرض کرد: يا اميرالمؤمنين! هر نوع پيراهن بخواهي من دارم.
          همين که حضرت متوجه شدند که مغازه دار او را مي شناسد، از او گذشته و به مغازه ي ديگري رفتند. دو پيراهن يک به سه درهم و ديگري به دو درهم خريداري کردند و به قنبر فرمودند: لباس سه درهمي براي تو باشد.
          عرض کرد: مولاي من! اين پيراهن براي شما سزاوارتر است؛ زيرا به منبر تشريف مي بريد و مردم را موعظه مي کنيد.
          امام فرمودند: تو نيز جواني و آراستگي سنين جواني را داري. هم چنين من از پروردگارم شرم دارم که خود را بر تو برتري دهم. از پيامبر شنيدم که فرمود:" از همان که مي پوشيد و مي خوريد به غلامان خود بدهيد."

جرعه ای از نهج البلاغه

تعليق

بسم الله الرحمن الرحيم

اللهم صل على محمد و آل محمد و عجل فرجهم و سهل مخرجهم و العن اعدائهم
            به به دستت درد نكند برادر عزيز موضوع خيلي قشنگيه .
            دل اگر خدا شناسي همه در رخ علي بين .

اميدوارم كه به حق حضرت علي عليه السلام هر چه حاجت و مراد داري برآورده شود . حالا يك آمين بگو و براي من هم دعا كن
            خواهرت مريم

تعليق

اللهم صل علي محمد و ال محمد

امييييييييييييييييييييييييييييييييين

خيلي ممنون خانم مريم

تعليق

المحتوى السابق تم حفظه تلقائيا. استعادة أو إلغاء.
              حفظ-تلقائي
              x

رجاء ادخل الستة أرقام أو الحروف الظاهرة في الصورة.

صورة التسجيل تحديث الصورة

اقرأ في منتديات يا حسين

تقليص

لا توجد نتائج تلبي هذه المعايير.

يعمل...
              X