ببخش مرا اكر بي رحمانه به روي قلب كوجكت با كذاشتم
ببخش مرا اكر رفيق نيمه راه بودم و خنده ها را درون خانه ي دلت جا كذاشتم
ببخش مرا اكر بي توجه به فريادهايت كه عشق را صدا ميزدي از كنارت كذشتم و انها را نشنيده كرفتم
ببخش مرا اكر ان زمان كه به در خانه ي دلم امدي و ان را با مشتهايت محكم كوبيدي من بدون توجه به صداي كوبيدنش خنده هاي مستانه سر ميدادم
و حال امده ام امده ام تا با يك بوزش و يك شاخه ي كل رز تو را دعوت به عشق كنم وبكويم كه هر وقت كه به خانه ي دلم امدي ديكر نيازي به كوبيدنش نداري جون در ان خانه همييشه به روي تو باز است
سلام به همه ي عزيزان اين منتدى ببخش مرا اكر رفيق نيمه راه بودم و خنده ها را درون خانه ي دلت جا كذاشتم
ببخش مرا اكر بي توجه به فريادهايت كه عشق را صدا ميزدي از كنارت كذشتم و انها را نشنيده كرفتم
ببخش مرا اكر ان زمان كه به در خانه ي دلم امدي و ان را با مشتهايت محكم كوبيدي من بدون توجه به صداي كوبيدنش خنده هاي مستانه سر ميدادم
و حال امده ام امده ام تا با يك بوزش و يك شاخه ي كل رز تو را دعوت به عشق كنم وبكويم كه هر وقت كه به خانه ي دلم امدي ديكر نيازي به كوبيدنش نداري جون در ان خانه همييشه به روي تو باز است
راستشو ميخواين من اين اولين بارم كه توي منتدى مينويسم اميدوارم منو به عنوان يكي از خواهراتون توي منتدى قبول داشته باشيد
در ضمن دوست دارم نظراتتون رو درباره ي نوشته هام بدونم
مخلص همه ي شما
غريبانه
تعليق