إعـــــــلان

تقليص

للاشتراك في (قناة العلم والإيمان): واتساب - يوتيوب

شاهد أكثر
شاهد أقل

شادی ، بهترين داروی جسم وروان

تقليص
X
  •  
  • تصفية - فلترة
  • الوقت
  • عرض
إلغاء تحديد الكل
مشاركات جديدة

• شادی ، بهترين داروی جسم وروان

سلام به همه ی دوستان خوبم
    روان شناسان هيجان را به عنوان حالت آشفتگي، به هم خوردن تعادل و پاسخ شديد و تصادفي و در عين حال سازمان نيافته به محرک هاي خارجي تعريف کرده اند. بدين ترتيب هيجان را مي توان به دو گروه مطبوعي و نامطبوع تقسيم کرد. شايد، محبت و عشق از هيجان هاي مطبوع و در مقابل، ترس، غم و اندوه از هيجان هاي نامطبوعند.
    به اعتقاد روان شناسان برخي هيجان ها شديدتر و بعضي ملايم ترند به علاوه روان شناسان با اين توضيح که هيجان هاي ملايم و غير مدوم جزء لاينفک و ضروري زندگي انسانند، حالات هيجاني شديد را به عنوان هيجان نامگذاري مي کنند و هيجان هاي ملايم را احساس مي نامند.
    منشاء بسياري از بيماري هاي جسماني مانند زخم معده، کوليت يا ورم روده بزرگ، سردردهاي ميگرني، فشارخون و بعضي بيماري هاي تنفسي مانند آسم را در هيجان هاي شديد و مداوم مي دانند.
    پژوهشگران در کنترل حالات هيجاني معتقدند که در مواجهه با هيجان هاي مختلف نخست بايد واقعيت را در نظر داشت. در اين شيوه فرد بايد در هنگام بروز هيجان براي مثال هيجان خشم که معمولاً بي موقع و نامتناسب با محرک بروز مي کند با اعتراف به آن سعي در کنترل منطقي هيجان خود داشته باشد.
    شيوه دوم اين است که در روبه رو شدن با يک موقعيت هيجاني، محرک وارد شده دوباره تفسير شود به اين دليل که آن چيزي که ما را آشفته مي کند در اغلب موارد برداشتي است که ما از موقعيت ها مي کنيم. براي مثال دانشجويي با ديدن اسم خود در تابلوي آموزش که از وي خواسته شده است به دفتر آموزش دانشکده مراجعه کند با منفي باقي دچار اضطراب و تشويش مي شود در صورتي که مي تواند فکر کن احضارش براي گرفتن عکس يا ساير مدارک شخصي يا حتي تشويق او باشد.
    از طرفي روان شناسان مي گويند: حتي در مواقعي که محرک ها سريع اتفاق مي افتند با شوخ طبعي و خنده و بي خيالي واقع گرايانه اما زودگذر مي توان از تنش يا تشديد اضطراب جلوگيري کرد.
    در نهايت به اعتقاد تمام روان شناسان، بالا بردن توانايي ها و اعتماد به نفس مي تواند ما را در بسياري از مراحل پرهيجان زندگي ياري کند.
    نمونه اين نکته مقايسه اضطراب و تشويق دانشجويي است که درس خود را خوب خوانده با دانشجويي که آمادگي کافي ندارد، در اين ميان دانشجويي که اعتماد به نفس دارد به هنگام صحبت از امتحان به جاي آن که دچار اضطراب شود از آن استقبال مي کند. پس افزايش مهارت ها و توانايي ها با افزايش اعتماد به نفس، فرد را با تنش و هيجان ناخوشايند کمتري روبه رو مي کند.

مشكورة اختي مليكا على الموضوع والمعلومات الجميله

تعليق

انا شخصيا سوف امنحك مسمي جديد بدلا من عضوه في منتدي

و المسمي الجديد هو (معلمتنا في المنتدي يا مليكا الفاضلة )

اتمني لك دوام الصحه و العافية ، و منكم نستفيد

التماس دعاء

تعليق

عشق از هيجان هاي مطبوع
        و الله خواهر عزيز و خوب ما در این قسمتش حرف داریم أما شاید وقت نکنم توضیح بدم چرا

منشاء بسياري از بيماري هاي جسماني مانند زخم معده، کوليت يا ورم روده بزرگ، سردردهاي ميگرني، فشارخون و بعضي بيماري هاي تنفسي مانند آسم را در هيجان هاي شديد و مداوم مي دانند.
        این قسمت نیز قطعا غلطه مستحضر هستید شاید بعضی از این مشکلات فرع بر هیجان و ...... باشن أما دلیل واقعی برای اینها جیز دیگه ای است .

نخست بايد واقعيت را در نظر داشت
        به نظر می رسه این حرف نیز خالی از اشکال نباشه

به طور کلی حرفهای روانشاسان خیلی محکم نیست خیلی از جاهاش را دیدم که با تعالیم شریعت مقدس ما جور در نمی یات خودم یه زمانی روانشاسی خیلی می خوندم یادم هست اشکالات زیادی بر اون وارد بود مشکل دانشجوهای ما خواهر عزیزم اینه که از نظرات غربیها به عنوان شکل گیری مبانی خودشان در علم xاستفاده می کنن اهل فهم در کلام آئمة علیهم السلام نیز خیلی کمن این چیزها را بفهمن شاید هم نباشن
        به هر حال مطلب خوبی بود دست شما درد نکنه ببخشید دخالت کردم عذر می خوام فقط خدا کنه رشته شما روان شناسی نباشه
        موفق باشید.

تعليق

المشاركة الأصلية بواسطة bestfriend
          مشكورة اختي مليكا على الموضوع والمعلومات الجميله
          شکرا لک اخی العزيز

يسعدنا تواجدک وتواصلک معنا

دمتم بحفظ الله ورعايته

تعليق

المشاركة الأصلية بواسطة شبيه العباس
            انا شخصيا سوف امنحك مسمي جديد بدلا من عضوه في منتدي

و المسمي الجديد هو (معلمتنا في المنتدي يا مليكا الفاضلة )

اتمني لك دوام الصحه و العافية ، و منكم نستفيد

التماس دعاء

شکرا لک اخی العزيز شبيه العباس ...

به خدا خجالتم دادی انا تلميذتک يا استاذی الغالی وتعلمت منکم الکثير

بالمناسبه هذا مو کلامی کلام علماء النفس ..

نحن فی خدمتکم وانشالله نکون عند حسن ظن الجميع

تعليق

المشاركة الأصلية بواسطة الجمال العلوي
              و الله خواهر عزيز و خوب ما در این قسمتش حرف داریم أما شاید وقت نکنم توضیح بدم چرا

این قسمت نیز قطعا غلطه مستحضر هستید شاید بعضی از این مشکلات فرع بر هیجان و ...... باشن أما دلیل واقعی برای اینها جیز دیگه ای است .

به نظر می رسه این حرف نیز خالی از اشکال نباشه

به طور کلی حرفهای روانشاسان خیلی محکم نیست خیلی از جاهاش را دیدم که با تعالیم شریعت مقدس ما جور در نمی یات خودم یه زمانی روانشاسی خیلی می خوندم یادم هست اشکالات زیادی بر اون وارد بود مشکل دانشجوهای ما خواهر عزیزم اینه که از نظرات غربیها به عنوان شکل گیری مبانی خودشان در علم xاستفاده می کنن اهل فهم در کلام آئمة علیهم السلام نیز خیلی کمن این چیزها را بفهمن شاید هم نباشن
              به هر حال مطلب خوبی بود دست شما درد نکنه ببخشید دخالت کردم عذر می خوام فقط خدا کنه رشته شما روان شناسی نباشه
              موفق باشید.
              بله با نظر شما کاملا موافقم بعضی نظريه های روانشناسی چندان محکم نيست داند وبهترين روانشناسی همانا تعاليم اسلام است

ولی بد نيست اين را هم بدانی که بعضی روانشناسان نظريات جالبی ارائه داده اند که متاسفانه من نيز مجال ووقت کافی برای اين بحث ندارم

بله من روانشناسی می خونم ( سال آخر )

ظاهرا شما از روانشناسی خوشتون نمياد

بهر حال هر کسی علاقه ای دارد بعضی هنر ، بعضی اللهيات ، ومن رشته ی مورد علاقه ام روانشناسی بود

البته چندان راضی نيستم چون ما فقط نظريه می خونيم وبس وبه جستجو وحل مسائل آنچنان که بايد وشايد نمی پردازيم

تعليق

بله با نظر شما کاملا موافقم بعضی نظريه های روانشناسی چندان محکم نيست داند وبهترين روانشناسی همانا تعاليم اسلام است
                این را گل گفتی ولی مشکل این جا است تعالیم اسلام را کی باید پیاده کنه منظورم آنها را تجزیه و تحلیل کنه و مبانی مثلا روان شناسی را بر آنها تطبیق بده حتی یتبین الغث من السمین و مع الاسف الشدید ....

ولی بد نيست اين را هم بدانی که بعضی روانشناسان نظريات جالبی ارائه داده اند که متاسفانه من نيز مجال ووقت کافی برای اين بحث ندارم
                خوب خواهر خوب و مهربان این هم درست ولی باز هم می بینیم تعالیم آهل البیت علیهم السلام از همین نظریات که خیلی جالب هستن بهتر و جامعتر و کاملتر هستن .................

[quote] بله من روانشناسی می خونم ( سال آخر )

آرزوی موفقیت دائمی را برای شما از خداوند منان خواستاریم

ظاهرا شما از روانشناسی خوشتون نمياد
                نه خواهر من این طوری نیست چون در مورد بعضی از مسائل چیزی گفتم گفتم شاید رشته شما همین باشه اون وفت ناراحت بشید همین

بهر حال هر کسی علاقه ای دارد بعضی هنر ، بعضی اللهيات ، ومن رشته ی مورد علاقه ام روانشناسی بود

البته چندان راضی نيستم چون ما فقط نظريه می خونيم وبس وبه جستجو وحل مسائل آنچنان که بايد وشايد نمی پردازيم
                درسته هر کس به یه چیزی علاقه داره من خودم روانشاسی خوندم علوم روحی از قبیل هیپنوتبزم و مسائل مرتبط و شبیه به اون خوندم بعد رفتم سراغ علوم غربیه آنها را به صورت اجتهادی خوندم بعد رفتم سراغ عرفان .................... آخرش همه اینها را ول کردم و چسبیدم به علوم أهل بیت عصمت و طهارت علیهم الصلاة و السلام و حالا مشغول درس و تدریس فقه استلالی و غیره هستم و کلی راضیم خدا را شکر
                اون مشکلی که به اون اشاره کردید دو سه نفر از دوستان بزرگوار من که روانشناسی می خونن به این نکته ملتفت هستن و کلی ناراحتن حالا هم زیر نظر یکی ار اساتید مجرب کار عملی در نظریات تئوری را شروع کردن و پیشرفتشون تا الان بد نبوده امیدوارم شما هم به بهترین نحو ممکن کارتون را شروع کرده باشید و به موفقیتهای جشم گیری نائل شده باشید.
                علی آية أختي الفاضلة الكريمة طيب الله تعالي أنفاسكم و أرجو المعذرة لو تداخلت في موضوعكم و إن شاء الله تعالي نستفيذ من وجودكم لا تنسون عبد علي عليه السلام من صالح دعواتكم

تعليق

بسمه تعالى
                  السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

melika .. شرمندم !
                  متاسفانه من نمی تونم زياد بيام اينجا
                  هم نمی تونم از خجالت همتون در بيام.
                  خيلي مشغول هست ام اين روزها
                  أميد دارم بتونم جواب موضوعهاي شما بدم

خيلي ممنون

تعليق

علی آية أختي الفاضلة الكريمة طيب الله تعالي أنفاسكم و أرجو المعذرة لو تداخلت في موضوعكم و إن شاء الله تعالي نستفيذ من وجودكم لا تنسون عبد علي عليه السلام من صالح دعواتكم

العفو اخی ....تشرفنا بوجودکم الکريم

ويسعدنی کثيرا تواجدکم وتواصلکم معنا

نحن فی خدمتکم

محتاجيم به دعا....

سربلند وسرافراز باشيد

خواهر شما ...مليکا

تعليق

العفو اخی ....تشرفنا بوجودکم الکريم

ويسعدنی کثيرا تواجدکم وتواصلکم معنا

نحن فی خدمتکم

محتاجيم به دعا....

سربلند وسرافراز باشيد

خواهر شما ...مليکا
                      شكرا أختي الفاضلة هذا حسن ظنكم و طيب خلقكم طيب الله تعالي أنفاسكم

بنده حقير در خدمتم موفق و پیروز و سربلند باشید.

تعليق

المشاركة الأصلية بواسطة خادمة بطلة كربلاء
                        بسمه تعالى
                        السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

melika .. شرمندم !
                        متاسفانه من نمی تونم زياد بيام اينجا
                        هم نمی تونم از خجالت همتون در بيام.
                        خيلي مشغول هست ام اين روزها
                        أميد دارم بتونم جواب موضوعهاي شما بدم

خيلي ممنون

عليکم السلام خواهر خوبم

دشمنت شرمنده باشه

بله اين روزا همه سرشون شلوغه بالاخره عيده وديد وبازديد زياده انشاءالله همه روزاتون عيد باشه

خوشبختانه من چهار روز تعطيلی داشتم وحسابی خوش گذشت

میدونی در طول سال من بخاطر دانشگاه ودرس نمی تونم جائی برم بخصوص که سال آخرمه وپايان نامه هم دارم خلاصه خدا بخير بگذرونه

عموما اختی اهلا وسهلا بک

تشرفنا...

تعليق

المشاركة الأصلية بواسطة الجمال العلوي
                          شكرا أختي الفاضلة هذا حسن ظنكم و طيب خلقكم طيب الله تعالي أنفاسكم

بنده حقير در خدمتم موفق و پیروز و سربلند باشید.
                          خواهش میکنم برادر خوبم ..... شما لطف داريد

حضورتان باعث دل گرمی ماست

موفق ومؤيد باشيد

تعليق

المحتوى السابق تم حفظه تلقائيا. استعادة أو إلغاء.
                          حفظ-تلقائي
                          x

رجاء ادخل الستة أرقام أو الحروف الظاهرة في الصورة.

صورة التسجيل تحديث الصورة

اقرأ في منتديات يا حسين

تقليص

لا توجد نتائج تلبي هذه المعايير.

يعمل...
                          X