إعـــــــلان

تقليص

للاشتراك في (قناة العلم والإيمان): واتساب - يوتيوب

شاهد أكثر
شاهد أقل

سالروز شهادت حضرت رقية عليها السلام

تقليص
X
  •  
  • تصفية - فلترة
  • الوقت
  • عرض
إلغاء تحديد الكل
مشاركات جديدة

• سالروز شهادت حضرت رقية عليها السلام

بسمه تعالى
    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
    سالروز شهادت دردانه عشق، بنت الحسين(ع)، عمهسه ساله سادات، حضرت رقيه(س)را به پیشگاه امام زمان ع و همه عاشقان آن حضرت تسليتميگويم...
    هوالمحبوب
    رفتيم و ماند نزد شما يادگار ما
    جان شما ودخترك گلعذار ما
    رفتيم و ماند خاطره اى سخت جانگداز
    ز اين شهر پر بلا، به دل داغدار ما
    ما بارقيه آمده اكنون كه مى رويم
    ديگر رقيه اى نبود در كنار ما

عظم الله اجرك خادمة بطلة كربلاء بمصيبة السيد رقية بنت الامام الحسين عليهما السلام

امام سجاد عليه السلام با دختران زهراء سلام الله عليهم تو خرابه نشسته بودند ، عموما بزركان اهل بيت اطهار اكثر اوقات رو بديوار مينشستند كه كسي متوجه صورت مباركشان نشود ،، اما اطفال داخل خرابه و بيرون خرابه رفت و آمد ميكردند ،

جشم رقيه خاتون افتاد به دختري كه دستش تو دست باباش بود ، ايستاد يك نكاه حسرت آميز كرد ، و به فكر بابا افتاد ، بسرعت آمد خدمت عمه اش زينب سلام الله عليها ، ( عمه باباي من كو ؟ ) زينب فرمود عمه جان بابات رفته بمسافرت ، كمي ساكت شد ، دوباره آمد ، (عمه بابام كي از سفر بر ميكرده ؟) عمه زينب ، دست به آسمان بلند كرد و فرمود
    ( بنكر به دل شكسته اش يا الله ... دستم نرسد به جاره اي يا الله )
    رقيه خاتون فرمود
    ( فلك ز هركه تفحص كنم كجاست بدر ... دهد جواب مخور غم كه رفته است سفر
    ( مكر كه هر كه سفر بر نميكردد ... مكر كه شام غريبان سحر نميكردد )

عمه جان ، من بابام ميخام ، بابام حسين از تو ميخام
    زينب خاتون ، سر رقية را بدامن كرفت ، و فرمود ، عمه جان كمي بخواب كه بابا خاهي ديد ، در عالم خواب ابا عبدالله الحسين عليه السلام آمد و سر رقيه خاتون در آغوش كرفت ،
    ( منم حسين تو بابا كه آمدم ز سفر )
    بعد فرمود ( ناله ات از جيست اي جان بدر )
    رقيه فرمود( اي بدر مينالم از درد كمر )

بابا نبودي تازيانه زدند به بهلويم ، در بيابان از شتر افتاده ام ، بابا مرا ميبر به همراه خود ، امام فرمود ، دخترم ساعتي ديكر ميهمان من خاهي بود

رقيه از خواب بيدار شد ، و در آغوش عمه زينب جا كرفت ، و كفت عمه ، باباي من بيوفا نبوده ، آمد جرا مرا نبرد ، كريه و زاري اهل بيت بلند شد ، يزيد عليه اللعنه شنيد ، و برسيد كه اين آه ناله ها از كيست ، نديم خادم يزيد كفت ، از دختر سه ساله اي ابا عبدالله است ، بدرش ميخاهد ، يزيد كفت ، ( رقيه بجه است ، سر بدرش ببريد تا ببيند ) نديم سر مبارك ابا عبدالله به طشت طلا كذاشت و آمد به طرف خرابه
    ( كه اي كروه غريبان سر حسين آمد )
    زنها و كودكان به كريه و زاري افتادند ، و به سر و سينه زدند ، رقيه خاتون فرمود ، عمه من كه كرسنه نبودم ، من طعام از كسي نخاسته ام ، عمه زينب فرمود ، عمه ( اين همان است كه بر سينه او جاي تو بود ) ، اين سر بابات حسين است
    رقيه خاتون سر بدر را در آغوش كرفت و فرمود ، بابا ، جه كسي از كوجكي مرا يتيم كرد ، بابا جه كسي ركهاي مبارك تو بريد ، بابا بابا بابا ... و دار فاني را وداع كفت

........................................
    احسنت معلمتنا خادمة بطلة كربلاء

التماس دعاء

تعليق

المحتوى السابق تم حفظه تلقائيا. استعادة أو إلغاء.
    حفظ-تلقائي
    x

رجاء ادخل الستة أرقام أو الحروف الظاهرة في الصورة.

صورة التسجيل تحديث الصورة

اقرأ في منتديات يا حسين

تقليص

لا توجد نتائج تلبي هذه المعايير.

يعمل...
    X