إعـــــــلان

تقليص

للاشتراك في (قناة العلم والإيمان): واتساب - يوتيوب

شاهد أكثر
شاهد أقل

کسي اطلاع ندارد چه شکلي مي شود از طريقsmsاخبار روز را دريافت کرد؟البته براي همراهي که

تقليص
X
  •  
  • تصفية - فلترة
  • الوقت
  • عرض
إلغاء تحديد الكل
مشاركات جديدة

• کسي اطلاع ندارد چه شکلي مي شود از طريقsmsاخبار روز را دريافت کرد؟البته براي همراهي که

کسي اطلاع ندارد چه شکلي مي شود از طريقsmsاخبار روز را دربافت کرد؟البته براي همراهي که که از ايران خريداري شده

سلام درست عزیز
    قبلا روزنامه همشهری به صورت مجانی اخبار را به موبایل ارسال می کرد ولی در حال حاظر این سرویس غیر فعال شده وبرای دریافت اخبار باید پول پرداخت کرد .
    اگر لازم است کد وشماره ای که قبلا این سرویس را فعال می کرد برای شما پیدا کنم ، چون الان آ ن را حفظ نیستم .

(خدایا ما را عاقبت به خیرگردان)

تعليق

عظم الله أجرك وشكرا على المشاركة وأعذرني لا افهم بالفارسي فقط (خدا حافيظ)
      التعديل الأخير تم بواسطة زياد الزيادي; الساعة 28-03-2007, 01:23 PM.

تعليق

المشاركة الأصلية بواسطة علی ایرانی
        سلام درست عزیز
        قبلا روزنامه همشهری به صورت مجانی اخبار را به موبایل ارسال می کرد ولی در حال حاظر این سرویس غیر فعال شده وبرای دریافت اخبار باید پول پرداخت کرد .
        اگر لازم است کد وشماره ای که قبلا این سرویس را فعال می کرد برای شما پیدا کنم ، چون الان آ ن را حفظ نیستم .

(خدایا ما را عاقبت به خیرگردان)

عليک سلام
        حقيقتش من شماره هاي همشهري را مي دونم و يکي از دوستانم هم از ازاين سرويس استفاده ميکند ولي مساًله اين است که من اخبار لبنان را مي خواهم و دوست دارم اخبار کانال هاي عربي را دريافت کنم زيرا که من در ايران زندگي ميکنم واز اخبار ايران اطلاع کافي دارم .سرويس اخبار الجزيره و العربيه فقط براي کشورهاي عربپي فعال است. ممنون ميشم اگر در اين زمينه بتونيدبه من را کمک کنيد

تعليق

ممکنه لطف کنید وجواب سوالات من را بدهید؟من اینجاتازه عضو شدم و نتونستم بفهمم چه کار باید بکنم.
          this is my ID in yahoo: HARES2005
          متشکرم

تعليق

المشاركة الأصلية بواسطة hares
            ممکنه لطف کنید وجواب سوالات من را بدهید؟من اینجاتازه عضو شدم و نتونستم بفهمم چه کار باید بکنم.
            this is my ID in yahoo: HARES2005
            متشکرم
            سؤالتان را بفرمایید اگر کمکی از دستم برآمد در خدمتیم

تعليق

سلام.ممنونم.سوالاتم راجع به استفاده از اینجا بود.من کمی عربی بلدم و دوست دارم با استفاده از این سایت
              آنرا تقویت کنم

تعليق

المشاركة الأصلية بواسطة hares
                سلام.ممنونم.سوالاتم راجع به استفاده از اینجا بود.من کمی عربی بلدم و دوست دارم با استفاده از این سایت
                آنرا تقویت کنم
                شما دوست داريد عربی فصِح را ياد بگيريد ویا گويش خاصي مد نظرتان است مثل لبنانی مصري و...
                من هم عربی فصیح را بلدم هم لهجه لبنانی.
                شما کلمات و یا جملاتی را که ميخواهید ترجمه شان را بدانيد بنويسيد من برایتان ترجمه ميکنم

تعليق

سلام.خیلی ممنونم که جواب دادید.من بیشتر در یادگری لهجه مشکل دارم ممنون مش م اگر کمکم کنید اگر زحمتی نیست با کلماتی احوالپرسی به لهجه لبنانی شروع کنیم
                  در مقابل اگر کسی نیاز به یادگیری فارسی داشت من خوشحال می شم کمک کنم

تعليق

سلام.خیلی ممنونم که جواب دادید.من بیشتر در یادگری لهجه مشکل دارم ممنون مش م اگر کمکم کنید اگر زحمتی نیست با کلماتی احوالپرسی به لهجه لبنانی شروع کنیم
                    در مقابل اگر کسی نیاز به یادگیری فارسی داشت من خوشحال می شم کمک کنم.محددا تشکر میکنکم

تعليق

خيلي ممنونم.البته من به فارسي تسلط دارم لی به هر حال متشکرم
                      خوب، شما از احوال پرسی خواسته بوديد براتون بنويسم:
                      مرحبا
                      اين جمله را لبنانی ها در احوال پرسی هاشان زياد به کار می برند

کيفک؟ کيف صحتک؟
                      حال شما؟ سلامتيد؟
                      در جواب بايد بگوييد:
                      منيح(برای مذکر) منيحه (برای مؤنث) تلفظ به اين صورت است:
                      menih or meniha
                      البته مِيم اول ساکن تلفظ می شود یعنی شبیه mnih or mniha
                      فکر کنم اين برای امروز کافی باشه
                      لهجه لبنلنی سخت نيست وليياد گيری آن مثل هر چيز ديگری تمرين مي خواهد

تعليق

خيلي ممنونم.البته من به فارسي تسلط دارم لی به هر حال متشکرم
                        خوب، شما از احوال پرسی خواسته بوديد براتون بنويسم:
                        مرحبا
                        اين جمله را لبنانی ها در احوال پرسی هاشان زياد به کار می برند

کيفک؟ کيف صحتک؟
                        حال شما؟ سلامتيد؟
                        در جواب بايد بگوييد:
                        منيح(برای مذکر) منيحه (برای مؤنث) تلفظ به اين صورت است:
                        menih or meniha
                        البته مِيم اول ساکن تلفظ می شود یعنی شبیه mnih or mniha
                        فکر کنم اين برای امروز کافی باشه
                        لهجه لبنانی سخت نيست وليياد گيری آن مثل هر چيز ديگری تمرين مي خواهد

تعليق

سلام.خیلی ممنون.ببخشید که کمی دیر چک ککردم.این Idمشکل دارد.خیلی علاقه دارم لهجه لبنانی را یادبگیرم.انشااله خدا به شما جزای خیر بدهد.در ضمن اگر هر وقت مطلب جدید گذاشتید بهID یاهو من پیام بدید ممنون میشم.چون این IDمشکل داره و من دیرتر متوجه میشم .راستی اگه سایت اس ام اس رو پیدا کردید به من هم ب معرفی کنید.التماس دعا

تعليق

سلام.کسی سایتی میشناسد که اخبار اجتماعی منطقه را منتشر کند؟

تعليق

سلام.کسی سایتی میشناسد که اخبار اجتماعی منطقه را منتشر کند؟البته به عربی

تعليق

المحتوى السابق تم حفظه تلقائيا. استعادة أو إلغاء.
                              حفظ-تلقائي
                              x

رجاء ادخل الستة أرقام أو الحروف الظاهرة في الصورة.

صورة التسجيل تحديث الصورة

اقرأ في منتديات يا حسين

تقليص

المواضيع إحصائيات آخر مشاركة
                              أنشئ بواسطة ibrahim aly awaly, اليوم, 07:21 AM
                              ردود 2
                              12 مشاهدات
                              0 معجبون
                              آخر مشاركة ibrahim aly awaly
                              بواسطة ibrahim aly awaly

يعمل...
                              X