وهسة بعد عدنا الاخ الجمال العلوي اكيد راح يساعدنا اكثر ...
آخی العزیز الطویل بارک الله فیک تفضلت
سلام بر شما
رميثة كجا ية
رميثة كجا ية
سلام به شما خسته نباشید رمیثة خانم یا خواهر .... کجایی حالتون خوبه ان شاء الله تعالی
و هکذا قس علی باب فعللة و تفعلل .......
الاخت الفاضلة نور عینی فاطمة صلواة الله و سلامه علی چدتنا فاظمة تفضلتی
سلام دوستون
از خيلي وقت نديدمنت شما
شما جتوريد
خوبيد؟؟
به خدا من مشتاق هستم بسيااار بسياار
جكردي با دنيا رميثة ؟؟
خوب بخت يا بدبخت؟؟
جرا نمي بينم نوشته شما اينجا
فقط در بازي فورم ههههههههه
نراحت نيست .... خوب ؟؟؟
بيا نوشتي اينجا
حالا حالا
من منتظرم شما
خوب؟؟
از خيلي وقت نديدمنت شما
شما جتوريد
خوبيد؟؟
به خدا من مشتاق هستم بسيااار بسياار
جكردي با دنيا رميثة ؟؟
خوب بخت يا بدبخت؟؟
جرا نمي بينم نوشته شما اينجا
فقط در بازي فورم ههههههههه
نراحت نيست .... خوب ؟؟؟
بيا نوشتي اينجا
حالا حالا
من منتظرم شما
خوب؟؟
خیلی وقته شما را ندیدم شما خوبید سلامت اید
به خدا خیلی مشتاق دیدار شما هستم
از دنیا چه خبر خانم رمیثة خوش می گذره امور پیش می ره
چرا نوشته شما را نمی بینم
و الی آخر...................
برادران و خواهران عنایتی داشته باشن و اون این که زبان فارسی در حال حاضر چیزی نیست جزء زبان عربی به عبارت دیگه همه زبانها از بین رفتن و فقط و فقط زبان عربی هستش که طراوت و تازگی خودش را حفظ کرده و دیگر زبانها از جمله فارسی از اون متآثر شدن و چیزی جزء او ندارن می شه گفت 70٪ زبان فارسی همون عربی هستش ولی خوب یکمی سیاق اون تفاوت کرده و عجم اون را با لهجة خاص خودشون أداء می کنن بنابراین خبری نیست و راحت می شه زبان فارسی را یاد گرفت دقدقه نمی خوات مثلا شما وقتی به حرم شریف مشرف می شوید می بینید نوشته ورود خانومها بدون چادر أکیدا ممنوع یا می بینید نوشته شده إستعمال دخانیات أکیدا ممنوع حالا شما ببینید چقدر از این کلمات فارسی هستش و جقدر عربی
أما شما خواهر خوب و عزیز رمیثة زادکم الله تعالی فقها و علما یه نکته ای را مد نظر داشته باشید و اون اینکه
برادران و خواهرانی که با شما به زبان فارسی صحبت می کنن سعی کنید غلطهای آنها را به آنها گوشزد کنید منظورم طریق صحیح صحبت کردن یا نوشتن را به آنها بگید این طوری پیشرفتشون بهتر خواهد بود البته حمل به جسارت و سوء ادب نشه ها شما استاذ و أجل از این حرفهایید فقط خواستم شما را به نکته ای متوجه کنم همین و بس خواهر عزیز درسهای فقه ای و اصولی ما خیلی زیاده متاسفانه شاید نرسم کمک کنم امیدوارم شما همیشه در کارتون موفق و پیروز باشید
إخوتي أخواتي لا تسون خادمكم الصغير عبد علي عليه السلام من الدعاء بارك الله فيكم و لكم
تعليق