إعـــــــلان

تقليص

للاشتراك في (قناة العلم والإيمان): واتساب - يوتيوب

شاهد أكثر
شاهد أقل

سپاس‎ از ملت‎ بزرگ‎ ايران‎

تقليص
X
  •  
  • تصفية - فلترة
  • الوقت
  • عرض
إلغاء تحديد الكل
مشاركات جديدة

  • سپاس‎ از ملت‎ بزرگ‎ ايران‎


    حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، رهبر معظم انقلاب اسلامي در پيام مهمي به مناسبت حضور باعظمت و پرشور ملت ايران در مرحله دوم انتخابات رياست‌جمهوري، ضمن تبريك اين پيروزي درخشان خطاب به ملت تصريح كردند:

    شما با نمايش باشكوهي از همبستگي ملي و مشاركت عمومي، عزم راسخ خود را براي دفاع از استقلال ملي و پايبندي خود به حراست شجاعانه از منافع كشور و نظام جمهوري اسلامي را در عمل ثابت كرديد.

    به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، متن پيام مقام معظم رهبري به اين شرح است:

    بسم‎‎ الله‎ الرحمن‎ الرحيم.
    ملت‎ بزرگ‎ و عزيز ايران‎‎ : قلم‎ ناتوان اينجانب‎ قادر نيست‎‎ همت بـلنـد و انگـيـزه‎ عميق‎ و بصيرت‎ نافذ و شور مخلصانه‎ ي‎ شـمـا را توصيف‎ كند .
    شما در دو جمعه‎ پي‎‎‎ در پي با اقدامـي پر معنا و پيامي‎ رسا , بار ديگر عظمت‎ خود را به‎‎ جهانيان‎‎ نشان داديد و قدرت‎ خود بـه رخ‎ بدخواهان‎‎ و دشمنان كينه‎ توز كشيديد. شما عزم‎ راسخ‎ خود را بر دفاع از اسـتقـلال‎ ملي‎ فرياد زديد .

    شما پايبندي‎ خود را به‎ حـراسـت‎ شجاعانه‎ از منافع‎ كشـور و نـظام‎ جمـهـوري‎ اسلامي‎ كه‎‎‎ تامين‎ كننده ي‎‎‎ همه ي آرمانـهـاي اسلامي‎‎ و انقلابي است‎‎ , در عمل‎ ثابت كرديد.
    شما نمايش‎ با شكوهي‎‎‎ از همبستگي ملـي و مشاركت‎‎ عمومي‎ در برابر چشم‎ دوست و دشمن‎ قرار داديد و راز استحكام‎ و اقتـدار خـود در رويارويي‎ با زياده‎ خواهيهاي‎‎ استكبـاري را مجسم‎ ساختيد .
    اينك‎ دشمن‎ شما عليرغم‎ ياوه‎ گوئيهـاي‎ خود, در برابر عظمت‎‎ و شفافيت مردمـسـالاري‎ شما, در دل‎ خود تحقير مي‎شود و امـت‎ بـزرگ‎ اسلامي‎ گسترده‎ در سراسر جهان‎ , از ظرفيت‎ و توانائي‎‎‎ نظام‎ اسلامي كه‎ مظهر هويـت‎ جمـعـي مسلمانان‎ است‎ به‎ خود مي‎ بالد.
    اين‎‎ پيروزي‎ درخشان ملت‎‎ مظهـر رحـمـت الهي‎ بر شما مردم‎ مومن‎‎ و جوانـان صـادق‎ و صالح‎ و نصرتي‎ از سوي‎ حضرت‎‎‎ احديت است.
    اينجانب‎ خاشعانه‎‎ جبهه سپـاس‎ بـرخـاك‎ ميهنم‎‎ و دوام لطف‎ و رحمت‎‎‎ و نصرت ذات اقدس‎ الهي‎ را براي‎ شمـا ملـت‎ عـزيـز و وفـادار مسالت‎ ميكنم‎ و خود و شما را به‎ شكر و ذكر و خضوع و رفق‎ و مدارا توصيه‎ مينمايم‎ .
    اينك‎‎ با تبريك اين‎ مسئوليت‎ خطير بـه‎ رئيس‎ جمهور منتخب‎‎ جناب آقاي‎ دكتر محـمـود احمدي‎ نژاد , نكاتي‎ را به‎‎ ايشـان‎ و هـمـه آحاد ملت‎ عرض‎ ميكنم‎. ـ1


    دوران‎‎ انتخابـات‎ دوران شور و التهاب‎ است‎‎,با پايان‎‎ گرفتنانتخابات بايد هيجان‎ و التهـاب‎ , جـاي‎ خـود را بـه‎ متانت‎‎ و رفاقت و همكاري‎ بدهد .
    همه‎‎‎ , چه طرفداران‎ نامزد منتخب‎ و چه طرفداران‎ ديگر نامزدهاي‎ محتـرم‎ بـايـد از خود ظرفيت‎ و حلم‎ و دانائي‎ بروز دهند.
    هيچ‎ احساسـي‎‎ , چـه‎‎ شـادمـانـي و چـه ناشادماني‎‎ , نبايـد كسـي را بـه‎ رفـتـاري‎ برخلاف‎ شان‎‎ يك‎ انسان متعهد و خردمند وادار سازد .
    وحدت‎ ملي‎ و رفق‎ و مـدارا , تـضمـيـن‎ كننده‎‎‎ امنيت‎ كشور و خنثي‎ كننده ي‎ هرتوطئه است‎ . ـ2


    اكنون‎ پس‎ از هفتـه‎ هـا گفتن‎‎ و شنودن , نوبت‎‎ كار و اقدام‎ است .
    رئيس‎ جمهور منتخب‎ تا پـذيـرش‎ رسـمـي‎ مسئوليت‎‎‎ , داراي‎‎ فرصـت ارزشـمنـدي اسـت , شايسته‎ است‎‎‎‎ اين‎‎ فرصت , بـدون فـوت وقـت , مصروف‎ اقدامهايي‎ شود كه‎ شـروع مسـئولـيـت‎ خطير رياست‎‎ جمهوري‎ بدان‎ نيازمند است .
    همه‎ مسئولان‎‎ كشور و نخبگان بـخشـهـاي‎ گوناگون‎‎ , ياري‎‎ ايشان را تعهدي انسانـي‎ و اسلامي‎ بشمارند. ـ3


    نقش‎ مـوثـر و تـعيـيـن‎ كننده‎ نامزدهاي‎‎ رياست‎ جمهوري در خلق‎ ايـن‎ حماسه‎ بزرگ‎ ملي‎, انكار ناپذير و سپـاس‎ از آنان‎‎ برهمگان لازم‎است‎ .
    اينجانب‎ تشكر وافر خود را بـه‎‎ هـمـه آقايان‎ به‎‎‎ ويـژه بـه جنـاب‎ حجـت‎ الاسـلام‎ و المسلمين‎ آقاي‎ هاشمي‎‎ رفسنجاني كه‎ خـود از ذخاير انقلاب‎ و از چهره‎‎ هاي‎ برجستـه نـظام‎ جمهوري‎ اسلامي‎ ايرانند تقـديـم‎‎ مـيـدارم و اميدوارم‎ اين‎‎ برادر عزيز و همسنگر ديريـن مانند هميشه‎‎ در عرصه هاي‎ مهم‎‎ نظام اسلامـي‎ نقش‎ آفرين‎ باشند. ـ4


    لازم‎‎ ميـدانـم از هـمـه‎ آحاد ملت‎ عزيز كه‎‎ يكبار ديگـر حـادثـه اي‎ بزرگ‎ در جهت‎ رشد و اعتلاي‎ كشور آفريدنـد و از همه‎‎‎ كسانيكه به اين‎ آزمايش‎ بزرگ‎ شور و حال‎ بخشيدند , به‎‎ ويژه حضرات‎ مراجع‎ معـظم‎ و علماي‎ اعلام‎ و نخبگان‎ دانشگاهي‎ و اقشـار گوناگون‎ اجتماعي‎‎‎ وسياسي و فرهنگي , و نيز از دستگاههاي‎‎ خبري به‎‎‎ ويژه صدا و سيما كه مبتكرانه‎ در اين‎ حركت‎ عمومي‎ نقش‎ آفريـد , و از همه‎‎ خبرنگاران‎‎ و فعالان عرصه خـبـر و تحـليـل‎ , و نيـز از دســت‎ انــدركــاران‎ برگزاري‎‎ انتخابات‎ , شوراي محترم‎ نگهبان‎ , وزارت‎ كشور , استانداران‎‎ ,فرمـانـداران , عوامل‎ اجرايي‎‎‎ و نظارتي , نيروهاي‎ انتظامي , امنيتـي‎‎‎ و اطلاعـاتـي و قضـايـي كـه‎ بـا مجاهدتي‎ بزرگ‎ , امنيت‎ اين‎‎ ايام‎ را تاميـن كردند صميمانه‎‎ سپاسگزاري‎‎ كنم‎ و براي همـه آنان‎ پاداش‎ و ثواب‎ الهي‎ مسالت‎ نمايم‎.

    بار ديگر خداوند متعـال‎ را بـه‎ خاطر نعمت‎‎ و رحمتش‎ بر اين‎‎ ملت و اين كشور شكر ميگزارم‎ و بر ساحت‎‎ حضرت بقيـه‎‎ الـلـه ارواحنا فدا سلامي‎ مخلصانه‎ معروض‎ ميدارم‎ و رعايت‎‎ و عنـايـت و دعـاي‎ آن‎ بـزرگـوار را ميطلبم‎ .

    والسلام‎ علي‎ عبادالله‎ الصالحين‎.
    سيد علي‎ خامنه‎ ا.ي‎

  • #2
    راه امام و سايهء مقام معظم رهبري مستدام باد
    احسنت حجي

    تعليق


    • #3
      السلام عليك و رحمة الله و بركاته
      ملت ايران بعد از انقلابي كه بواسطه امام خميني داشتند و بعد از جنگي كه با كشور عراق داشتند و الان كه در حال دفاع از جنگ فرهنگي هستند عزم خود را نشان دادند و بايد راه امام را ادامه دهند و به قول امام راحل ملت ايران بايد هميشه در صحنه باشند اگر ملت هنوز امام خميني را دوست دارد كه حضور در صحنه انتخابات وظيفه اشان بوده نه لطف به دولت

      تعليق

      المحتوى السابق تم حفظه تلقائيا. استعادة أو إلغاء.
      حفظ-تلقائي
      x

      رجاء ادخل الستة أرقام أو الحروف الظاهرة في الصورة.

      صورة التسجيل تحديث الصورة

      اقرأ في منتديات يا حسين

      تقليص

      المواضيع إحصائيات آخر مشاركة
      أنشئ بواسطة ibrahim aly awaly, يوم أمس, 09:44 PM
      استجابة 1
      10 مشاهدات
      0 معجبون
      آخر مشاركة ibrahim aly awaly
      بواسطة ibrahim aly awaly
       
      أنشئ بواسطة ibrahim aly awaly, يوم أمس, 07:21 AM
      ردود 2
      12 مشاهدات
      0 معجبون
      آخر مشاركة ibrahim aly awaly
      بواسطة ibrahim aly awaly
       
      يعمل...
      X