إعـــــــلان

تقليص

للاشتراك في (قناة العلم والإيمان): واتساب - يوتيوب

شاهد أكثر
شاهد أقل

الى يبى يتعلم فارسى مع حارق الاعداء يدخل

تقليص
X
  •  
  • تصفية - فلترة
  • الوقت
  • عرض
إلغاء تحديد الكل
مشاركات جديدة

دوم رجب:

امام على بن محمد الهادى عليهما السلام، دهمين امام و پيشواى شيعيان درروز دوم رجب يا پنجم رجب از سال 212 يا 214 هجرى در روستايى به نام‏«بصريا» نزديك مدينه منوره به دنيا آمد. و طبق برخى روايات در روز سوم رجب يا25 جمادى الثانى از سال 254 هجرى در سامرا به شهادت رسيد.

امام هادى عليه السلام‏6 سال و 5 ماه همراه با پدر زندگى كرد و پس ازشهادت پدر33 سال زيست كه مدت امامتش مى‏باشد.

روز ولادت حضرتش را به شيعيانش تبريك، و روز وفاتش را تسليت مى‏گوييم واميدواريم خداوند ما را با آن حضرت محشور فرمايد

تعليق

دهم رجب:

امام نهم، حضرت محمد بن على الجواد عليهماالسلام در روز جمعه دهم ماه رجب ازسال 195 هجرى به دنيا آمد. آن حضرت در سن 8 يا9 سالگى به امامت رسيد و17 سال‏مدت امامتش به طول انجاميد، يعنى عمر مباركش از26 سال تجاوز نمى‏كند. ولى‏به هر حال سن و سال براى آن بزرگواران و پيشوايان معصوم مطرح نيست، چه اين كه‏آن‏ها برگزيدگان خدايند و از آغاز تولد، انسان كامل هستند(و آتيناه الحكم صبيا).

امام جواد روز ششم ذى حجه يا به قولى در روز آخر ماه ذى‏قعده ازسال 220 هجرى به شهادت رسيد.

روز ولادت اين امام معصوم بر همه پيروانش مبارك باد.

تعليق

13 رجب) روز ولادت اميرالمومنين عليه السلام:

حضرت اميرالمومنين روز13 رجب و33 سال قبل از هجرت در كعبه خانه خدا به‏دنيا آمد. او نخستين و آخرين كسى است كه در كعبه زاده مى‏شود.

حافظ گنجى شافعى در الكفايه خود در اين باره مى‏گويد:

اميرالمومنين على بن ابى‏طالب در مكه در بيت الله الحرام، شب جمعه‏13 رجب،33سال پس از عام الفيل، متولد شد. هيچ كس جز او در خانه خدا به دنيا نيامده ونخواهد آمد و همين براى تعظيم مقام والايش كافى است.

شيخ صدوق در مورد ولادت امام على عليه السلام چنين مى‏گويد:

يزيد بن قعنب مى‏گويد: من همراه با عباس بن عبدالمطلب و گروهى از بنى عبدالعزى‏در برابر خانه خدا نشسته بوديم.

ناگهان فاطمه بنت اسد به كنار خانه خدا آمد، در حالى كه‏9 ماه از مدت حمل اوبه على بن ابى‏طالب مى‏گذشت. درد زايمان بر او عارض شد، دست‏ها را به دعا بلند كردو با خداى خود چنين مناجات نمود:

«پروردگارا! من به تو و پيامبران و كتاب‏هايى كه از سوى تو نازل شده است‏ايمان دارم و سخن جدم حضرت ابراهيم خليل را گواهى مى‏دهم; همان كسى كه اين بيت‏عتيق را ساخت، پس به حق آن كس كه اين خانه را بنا كرد و به حق جنينى كه در شكم‏دارم، زايمان را بر من آسان فرما.» يزيد بن قعنب ادامه مى‏دهد:

ناگاه ديديم پشت كعبه شكافته شد و فاطمه بنت اسد به درون خانه خدا وارد شد واز ديدگانمان پنهان ماند، سپس ديوار خانه به هم آمد! رفتيم كه قفل را باز كنيم‏تا از حقيقت قضيه آگاه گرديم ولى قفل خانه خدا باز نشد كه نشد. دانستيم كه اين‏امرى است الهى.

سه روز بر اين منوال گذشت، در روز چهارم مادر على عليه‏السلام در حالى كه اورا بر دست‏خود گرفته بود، از خانه خارج شد و چنين گفت:

«انى فضلت على من تقدمنى من النساء لان آسيه بنت مزاحم عبدت الله عزوجل سرافى موضع لايحب ان يعبدالله الا اضطرارا و ان مريم بنت عمران هزت النخله اليابسه‏بيدها حتى اءكلت منها رطبا جنيا و انى دخلت البيت الحرام فاكلت من ثمار الجنه واوراقها فلما اردت ان اخرج، هتف بى هاتف: يا فاطمه! سميه عليا فهو على‏والله العلى الاعلى يقول: انى شققت اسمه من اسمى و اءدبته بادبى و وقفته على‏غامض علمى و هو الذى يكسر الاصنام فى بيتى و هو الذى يوذن فوق ظهر بيتى و يقدسنى‏و يمجدنى فطوبى لمن احبه و اءطاعه و ويل لمن ابغضه و عصاه‏».

همانا بر بانوانى كه پيش از من بودند، برترى دارم زيرا آسيه دختر مزاحم درپنهانى و در جايى كه نبايد خدا را عبادت كنند، به پرستش و عبادت خدا مى‏پرداخت ومريم دختر عمران، درخت‏خشك خرما را تكان داد تا از آن رطب تازه بچيند و بخورد،و اما من در خانه خدا وارد شدم (و مهمان او گشتم) و از ميوه‏ها و برگ‏هاى بهشتى‏تناول كردم و هنگامى كه خواستم از خانه بيرون آيم، هاتفى مرا ندا داد كه: اى‏فاطمه! فرزندت را «على‏» نام گذار چرا كه او على و بزرگ است و خداى على اعلى‏مى‏فرمايد: من نام او را از نام خود برگرفتم و او را به آداب خود ادب كردم و برپنهانى‏هاى علمم آگاه ساختم. او كسى است كه بت‏ها را در خانه‏ام مى‏شكند. او كسى‏است كه بر پشت‏بام خانه‏ام اذان مى‏گويد. او كسى است كه مرا بسيار ستايش و تمجيدمى‏كند. پس خوشا به حال كسانى كه او را دوست داشته باشند و اطاعتش كنند و واى بركسانى كه او را دشمن داشته و مخالفتش نمايند.(امالى صدوق ص‏80)

نه تنها شيعيان بر اين مطلب اتفاق نظر دارند، كه بسيارى‏از مورخان و محدثان و علماى اهل سنت نيز بر اين مطلب اذعان مى‏نمايند و گواهى‏مى‏دهند كه على زاده كعبه است و جز او كسى در خانه خدا متولد نشده و نخواهد شد.

اين فضيلت مانند بسيارى از فضايل ديگر، مخصوص على است و هيچ كس در آن‏ها شريك‏نمى‏باشد، چه او نور خدا و كلمه خدا و پرچم هدايت‏خدا است. او مظهر حق تعالى است‏در جهان دنيا و جامع تمام كمالات و فضايل معنوى است. او برترين و بافضيلت‏ترين‏انسان روى زمين پس از رسول خدا(ص) است.

ابن عباس گويد:

روزى رسول خدا صلى الله عليه و آله با مردم سخن مى‏گفت، در ضمن سخنانش‏فرمود:

اى مردم! كيست كه سخنش از سخن خداو ند بهتر و درست‏تر باشد؟ اى مردم! هماناخداوند به من دستور داده است كه على را به عنوان پيشوا، امام، خليفه و وصى خودبه شما معرفى كنم و او را برادر و وزير خود قرار دهم.

اى مردم! على پس از من باب هدايت و دعوت كننده مردم به سوى خداوند مى‏باشد.

على، پارساترين و برگزيده‏ترين مومنان است «و من اءحسن قولا ممن دعا الى الله وعمل صالحا و قال اننى من المسلمين‏» و چه كسى سخنش ارزشمندتر است از آن كس كه‏مردم را به سوى خدا فرا مى‏خواند و كارهاى شايسته انجام مى‏دهد و مى‏گويد: من ازمسلمانانم.

اى مردم! على از من است. فرزندان على فرزندان من هستند، و او همسر دختر عزيزم‏است.

فرمان او فرمان من و نهى او نهى من است. پس اى مردم، بر شما باد به طاعت وفرمان‏بردارى از او و زنهار از نافرمانى و مخالفتش چرا كه اطاعتش، اطاعت من ونافرمانيش، نافرمانى من است.

اى مردم! على صديق اين امت و فاروق آن است . و على محدث و سخن‏گوى اين امت است.

على هارون، يوشع، آصف و شمعون امت است. على الگوى هدايت و كشتى نجات و طالوت‏امت و ذوالقرنين آن است.

اى مردم! على آزمايش خداوند بر مردم است و على حجت‏بزرگ پروردگار است.

على آيت عظماى الهى و پيشواى هدايت و عروه الوثقى دين است.

اى مردم! على با حق و حق با على است و على زبان گوياى حق است.

اى مردم! على قسيم الجنه والنار (قسمت كننده بهشت و دوزخ) است. هيچ يك ازشيعيان و پيروانش به جهنم نمى‏روند و هيچ يك از دشمنانش از جهنم رها نمى‏شوند وهمانا هيچ يك از دشمنانش به بهشت ره نمى‏يابند و هيچ يك از پيروانش از بهشت دورنمى‏شوند.

اى ياران و اصحاب من! من ناصح و خيرخواه شما هستم و هم اكنون رسالت و پيغام‏خدايم را به شما رساندم ولى چه كنم كه شما ناصحان را دوست نمى‏داريد؟! اين عيدسعيد را به مقام شامخ حضرت ولى الله الاعظم اءرواحنا لتراب مقدمه الفداء، تهنيت‏عرض مى‏كنيم و اين روز فرخنده را به تمام پيروان و علاقمندان و شيعيان آن حضرت به‏ويژه ملت فداكار ايران كه افتخار پيروى از وجود مقدسش را دارد، تبريك مى‏گوييم واميدواريم خداوند ما را جزء شيعيان واقعى آن حضرت قرار دهد و در روز تقسيم بهشت‏و دوزخ، ما را جزء ساكنان بهشت‏برينش به حساب آورد، هر چند لياقت همنشينى با آن‏انوار الهيه را نداشته باشيم، زيرا بى‏گمان ما محب و علاقمند او و فرزندان معصوم‏و مطهرش هستيم و چنان كه پيامبر مى‏فرمايد: «المرء مع من اءحب‏» پس بارالها مارا با هر كه دوست داريم محشور فرما.

يك بار ديگر اين عيد بزرگ را به مقام معظم رهبرى و ملت و امت اسلامى تبريك وتهنيت عرض مى‏كنيم.

مناسبت‏هاى ديگر ماه:

فهرست وار مناسبت‏هاى ديگر ماه بزرگ رجب را مى‏شمريم:

تعليق

27 رجب:

يكى از بزرگ‏ترين اعياد اسلامى است. روزى است كه رسول خدا به پيامبرى‏مبعوث شد و وحى بر آن حضرت نازل گشت. امروز روز ولادت اسلام است و روزى است كه‏مردم از ظلمات بيرون آمدند و به نور پيوستند، لذا بر امت است كه امروز را درسراسر جهان جشن بگيرند و شادمانى كنند; جشنى بزرگ كه سزاوار اين روزبسيار بزرگ باشد.

«هو الذى بعث فى الاميين رسولا منهم يتلو عليهم آياته و يزكيهم و يعلمهم‏الكتاب والحكمه و ان كانوا من قبل لفى ضلال مبين‏».

حضرت اميرالمومنين عليه السلام دوران بعثت را چنين تعريف مى‏كند:

«پيامبر در حالى برانگيخته شد كه مردم در فتنه‏ها و آشوب‏ها و سرگردانى‏هاى‏دوران جاهليت گرفتار بودند، همان فتنه‏ها كه طناب خانه دين را مى‏گسست و ستون‏هاى‏ساختمان يقين را درهم مى‏ريخت. در اصل دين اختلاف افتاده و مطلب بر مردم مشتبه‏شده بود، آن سان كه راه رهايى از آن حيرت‏ها و سردرگمى‏ها تنگ شده و مصدر هدايت وراهنمايى از ديدگانشان مخفى مانده بود.

پس راه حق گمنام و كورى ضلالت، جهان را فراگير شده بود. خداوند و پروردگار خودرا نافرمانى مى‏كردند و شيطان دور شده از رحمت الهى را اطاعت مى‏نمودند. ايمان ازميان رفته بود و ستون‏هايش درهم ريخته و نشانه‏هايش ناشناخته مانده و راه‏هايش‏فرسوده و جاده‏هايش برطرف شده بود.

شيطان را فرمان مى‏بردند و در راه‏هايش گام مى‏نهادند و به آبخورهايش سر مى‏زدندو شيطان پرچم‏هاى خود را توسط آنان برافراشته مى‏كرد. در فتنه‏هايى كه مردم راپايمال نموده و همگى در آن سرگردان و گرفتار آمده بودند...»(نهج البلاغه، خطبه‏2) اين روز بسيار فرخنده و عيد سعيد را به عموم مسلمين به ويژه برادران وخواهران مسلمان ايران كه افتخار پيروى صادقانه از رسول‏الله را دارند، تبريك و تهنيت فراوان عرض مى‏كنيم

تعليق

يا علي گفت !!

بسمه تعالى
            السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

ز ليلايي شنيدم يا علي گفت
            به مجنوني رسيدم يا علي گفت
            مگر اين وادي دارالجنون است
            که هر ديوانه ديدم يا علي گفت
            نسيمي غنچه اي را باز ميکرد
            به گوش غنچه آندم يا علي گفت
            خمير خاک آدم چون سرشته
            چو بر مي خاست آدم يا علي گفت
            مسيحا هم دم از اعجاز ميزد
            ز بس بيچاره مريم يا علي گفت
            مگر خيبر زجايش کنده ميشد
            يقين آنجا علي هم يا علي گفت
            علي را ضربتي کاري نميشد
            گمانم ابن ملجم يا علي گفت
            دلا بايد که هردم يا علي گفت
            نه هر دم بل دمادم يا علي گفت

تعليق

مطلوب صديق مخلص

أنا من الناس اللى أسافر الى مدينة مشهد المقدسة مرتين سنويا أو أكثر

وأتمني أن أجد صديقا مخلصا هناك ليعرفني على الاماكن الجميلة

والطبيعة الحلوة سواء فى مشهد أو أماكن أخري فى ايران

وأمنيتي الثانية أن أجد تجارة مربحة أستثمر بها أموالي لديكم ويكون لي وقف مستمر

فهل أجد عندكم هذا الطلب

وشكرا جزيلا لكم

أخوكم الحبوب من الكويت

تعليق

السلام عليكم
                اخي الحبوب : اولا احبذ ان تطرح الموضوع في المنبر الحر لتلقى تجاوبا اكثر ......... هكذا مواضيع مكانها هو المنبر الحر
                ثانيا : مجرد لفتة نظر لا غير , بالنسبة لي شخصيا ارى من غير الممكن ان اثق بهذه السهولة بشخص اتعرف عليه من خلال الانترنت واودعه اموالي لتجارة والخ ... ارى بانها عمليا صعبة للغاية الا اذا حصلت المعرفة الاكيدة بالشخص الفلاني
                على كل دعائنا لكم بالتوفيق وحياكم الله

تعليق

شكرا أختي الكريمة على النصيحه

لكن كيف أستطيع نقل الموضوع الى المنبر الحر

ويعطيك العافية

تعليق

السلام عليكم
                    اخي الامر بيد المشرفين ... هم من ينقل الموضوع للاقسام المختلفة ... وعليكم بطرح مشكلتكم في قسم الشكاوى والاقتراحات
                    ثم بامكانكم انشاء موضوع من جديد في المنبر الحر وليبقى هذا الموضوع هنا

تعليق

شكرا على سرعة الرد

لكن ماعندي مشكلة

والامر بسيط فقط انسخ الموضوع واضعة بالمنبر الحر

وشكرا مرة أخري

تعليق

لم أجد ردا من الادارة بنقل الموضوع الى المنبر الحر

وأفهم من هذا أن السكوت علامة الرضا

وسوف يتم نسخ الموضوع ونقله للمنبر الحر

وشكراااااااا

تعليق

أقدر أساعدك بالأماكن السياحية بطهران ومشهد .. لأني أعيش بطهران .. بس مال تخلي فلوسك عندي للتجارة فما أقبل

أعذرني

أذا تريد تستفيد من خدماتي هذا إيميلي :-

him_abuali@hotmail.com
                          him_abuali@yahoo.com

تحياتي لك

تعليق

شكراا أخي العزيز

تعليق

السلام عليكم ورحمة الله

في الواقع ان مثل الاخ اهل البيت معظم صديقاتي يعرفون فارسي وكنت اتمنى

اتعلمها لكن للاسف تحتاج مواصلة وشرح شوية

ولكني حقيقة وجدت وتعلمت الكثير من هذا الموضوع خصوصا من شروح الاخت شموع

المساء .. لقد كنتي مميزة في الشرح ولم ارى اي موقع اخر شرح مثل هذا الشرح

نتمنى ان تواصلي لاني اريد اسافر لايران بعد شهرين واريد اتعلم لي كم جملة تنفعني

متشكرم خوهرم شموع مساء

در امان خدا

طبعا هالجملتين من شرحج تعلمتهم

تعليق

سمعت انهم يسمون البطيخ خربوز
                                فهل هذا صحيح يا حارق الأعداء

تعليق

المحتوى السابق تم حفظه تلقائيا. استعادة أو إلغاء.
                                حفظ-تلقائي
                                x

رجاء ادخل الستة أرقام أو الحروف الظاهرة في الصورة.

صورة التسجيل تحديث الصورة

اقرأ في منتديات يا حسين

تقليص

لا توجد نتائج تلبي هذه المعايير.

يعمل...
                                X