إعـــــــلان

تقليص

للاشتراك في (قناة العلم والإيمان): واتساب - يوتيوب

شاهد أكثر
شاهد أقل

الى يبى يتعلم فارسى مع حارق الاعداء يدخل

تقليص
X
  •  
  • تصفية - فلترة
  • الوقت
  • عرض
إلغاء تحديد الكل
مشاركات جديدة

• شکست را چگونه تعريف مي کنند؟

بسمه الله الرحمن الرحيم

شکست را چگونه تعريف مي کنند؟

گفتند: شکست يعني تو يک انسان در هم شکسته اي! گفت: نه ! شکست يعني من هنوز موفق نشده ام.

گفتند شکست يعني تو هيچ کاري نکرده اي. گفت نه! شکست يعني من هنوز چيزي ياد نگرفته ام.

گفتند : شکست يعني تو يک آدم احمق بودي. گفت نه! شکست يعني من به اندازه کافي جرات و جسارت نداشته ام.

گفتند : شکست يعني تو ديگر به آن نمي رسي. گفت نه! شکست يعني مي بايد از راهي ديگر به سوي هدفم حرکت کنم
    .
    گفتند : شکست يعني تو حقير و نادان هستي گفت نه! شکست يعني من هنوز کامل نيستم

گفتند: شکست يعني تو زندگيت را تلف کردي. گفت نه! شکست يعني من بهانه اي براي شروع کردن دارم.

گفتند: شکست يعني تو ديگر بايد تسليم شوي! گفت نه! شکست يعني من بايد بيشتر تلاش کنم.

تعليق

• خدای مهربان

چي مي شد اگه خدا امروز وقت نداشت به ما بركت بده چون كه ديروز ما وقت نكرديم از او تشكر كنيم.

چي مي شد اگه خدا فردا ديگه ما را هدايت نمي كرد چون امروز اطاعتش نكرديم .

چي مي شد اگه خدا امروز با ما همراه نبود چرا كه امروز قادر به دركش نبوديم.

چي مي شد ديگه هرگز شكو فا شدن گلي را نمي ديديم چرا كه وقتي خدا بارون فرستاده بود گله كرديم.

چي مي شد اگه خدا عشق و مراقبتش را از ما دريغ مي كرد چرا كه ما از محبت ورزيدن به ديگران دريغ كرديم .

چي مي شد اگه خدا فردا كتاب مقدسش را از ما مي گرفت چرا كه امروز فرصت نكرديم آنرا بخوانيم .

چي مي شد اگه خدا در خا نه اش را مي بست چون ما در قلبهاي خود را بسته ايم .

چي مي شد اگه خدا امروز به حرفهايمان گوش نمي داد چون ديروز به دستوراتش خوب عمل نكرديم.

چي مي شد اگه خدا خواسته هايمان را بي پاسخ مي گذاشت چون فراموشش كرديم.

چي مي شد اگه ما از اين مطالب به سادگي بگذريم ؟

بياييم خود را به خدا نزديكتر كنيم و بذر خدا شناسي را در قلبهاي يكديگر بكاريم.

تعليق

• عندي ملاحضة بعض الكلمات لاتلفظ عندنا في البحرين وشكرا اتمنى فصل الكلمات الفارسية عن المحلية للاستاده من قبل الاعضاء

تعليق

• السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

بغداديه

تعليق

• خروس بی محل

هر گاه کسی در غیر موقع حرف بزند و یا میان حرف دیگران بدود و خود را داخل کند چنین فردی را اصطلاحاً خروس بی محل می خوانند.
            از آنجا که در ادوار گذشته بانگ نابهنگام خروس را به علت و سببی شوم می دانستند لذا به شرح ریشه تاریخی آن می پردازیم تاعلت و سبب این مثل سائر و مشئوم بودن آن بر خوانندگان روشن شود.

کیومرث سر دودمان سلسله باستانی پیشدادیان ایران بود که مورخان به روایات مختلف او را آدم ابوالبشر و گل شاه یعنی شاهی که از گل آفریده شده، و نخستین پادشاه در جهان دانسته اند. کیومرث را پسری بود به نام پشنگ که همیشه بر سر کوهها بود و به درگاه خدای تعالی راز و نیاز و مناجات می کرد. کیومرث به این فرزندش خیلی علاقه داشت و غالباً پسر و پدر به سراغ یکدیگر می رفتند. روزی دیوان که از دست کیومرث منهزم شده بودند به منظور انتقام به سراغ پشنگ رفتند و هنگامی که سر به سجده نهاده بود پاره سنگی بر سرش کوفتند و او را هلاک کردند.
            حسب المعمول این بار که کیومرث برای دیدار فرزندش پشنگ با آذوقه کامل به سراغ او رفته بود جغدی بر سر راهش ظاهر شد و بانگ زد. کیومرث چون فرزندش را نیافت و دانست پشنگ را کشتند جغد را نفرین کرد و به همین جهت ایرانیان از آن تاریخ جغد را پیک نامبارک و صدایش را شوم می دانند.

آن گاه کیومرث در مقام انتقام از دیوان برآمده سایر فرزندان را بر جای گذاشت و خود با سپاهی گران به سوی دیوان شتافت.

در این سفر بر سر راه خویش خروسی سفید رنگ و مرغ و ماری را دیدکه خروس مرتباً به مار حمله می کرد و هر بار که موفق می شد با منقارش به شدت بر سر مار نوک بزند به علامت پیروزی بانگ می کرد. کیومرث را از اینکه خروس برای صیانت و دفاع از ناموس تا پای جان فداکاری می کند بسیار خوش آمده سنگی برداشت و مار را بکشت و بانگ خروس را به فال نیک گرفت. کیومرث پس از غلبه بر دیوان آن مرغ و خروس را برداشت و به فرزندانش دستور داد آنها را به خانه نگاهداری و تکثیر کنند.

معمولاً خروس به هنگام روز بانگ می کند و چون شب شد تا بامدادان که پایان شب و طلایه روز و روشنایی است بانگ نمی زند ولی قضا روزی خروس موصوف شبانگاهان که بی موقع و نابهنگام بود بانگ برداشت. همه تعجب کردند که این بانگ نابهنگام چیست ولی چون معلوم شد که کیومرث از دار دنیا رفته آن خروس را خروس بی محل خواندند و از آن سبب بانگ خروس را بدان وقت به فال بد گرفته صدایش را شوم دانسته اند. از آن روز به بعد: ؟هر خروسی که بدان وقت بانگ کند و خداوند خروس آن خروس را بکشد آن بد از او درگذرد و اگر نکشد در بلایی افتد.

بغداديه

تعليق

• السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
              دوست واقعي يک نعمت بزرگ است که خداوند متعال نصیب بندگان صالح می کند
              موفق باشید دوست عزیز
              بغدادیه

تعليق

• موضوع جدااااااااااممتاز ولكن للاسف !! ما أعرف برغم اني زرت إيران مرتين بس ممكن نستفيد

شكرااااااااااا للاخت رميثة على الطرح وفكره جديده

تحياتي ,,,,
                التعديل الأخير تم بواسطة أميري علي (ع); الساعة 06-07-2007, 10:03 PM.

تعليق

• يلا بسم الله

شب شوما بخير

مان زبان عجمي بلادم فارسي قح بلاد نيست هههههههه

إذا تبون ترمسون عجمي مان حاضرم أما فارسي ميدونام بس ما عرف زبان فارسي قح أرمس

تعليق

• سلام به همه شماها دوستان عزيز...

مي خواستم با شما باشم تا اينكه از زبان فارسي بيشتر استفاده كنم

اما وقتي زياد ندارم ... جون امتحان دارم ...

برام دعا كنيد ....

نمى دانم جرا حروف فارسي ظاهر نمي شوند وقتي با زبان فارسي مي نويسم ....

هالا نمي دونم با زبان محاوره بنويسم يا با زبان رسمي...

با تشكر از همه ....

تعليق

• سلام به همه شماها دوستان عزيز...

مي خواستم با شما باشم تا اينكه از زبان فارسي بيشتر استفاده كنم

اما وقتي زياد ندارم ... جون امتحان دارم ...

برام دعا كنيد ....

نمى دانم جرا حروف فارسي ظاهر نمي شوند وقتي با زبان فارسي مي نويسم ....كسي مي دونه جرا ؟؟؟؟

با تشكر از همه ....

تعليق

• وانت من اهل الخير ....

شكراا على الموضوع

تعليق

• وانت من اهل الخير ....

شكراا على الموضوع

وتصبحون على خير .. برووح اصلي الصبح وانام

تعليق

• بسمه تعالی
                            امام صادق ‏عليه السلام :

لَو أدرَكتُهُ لَخَدَمتُهُ أيّامَ حَياتي

اگر او [امام زمان‏ عليه السلام‏] را در يابم ، تمام عمر به او خدمت مي ‏كنم

تعليق

• "دليل العاقل التفکر و دليل التفکر الصمت"
                              "تفکر نشانه عاقل است و سکوت نشانه تفکر"
                              Meditation (consideration) indicates the wise, silence indicates meditation

تعليق

• بنام خدا

سلام خانم بهمن

دست شما درد نکنه خیلی خوب است به سه زبان یک حدیث رو نوشتید جالب است .

ببخشید، اگه دوست دارید جواب بدهید.

من این انت ؟؟؟

تعليق

المحتوى السابق تم حفظه تلقائيا. استعادة أو إلغاء.
                                حفظ-تلقائي
                                x

رجاء ادخل الستة أرقام أو الحروف الظاهرة في الصورة.

صورة التسجيل تحديث الصورة

اقرأ في منتديات يا حسين

تقليص

المواضيع إحصائيات آخر مشاركة
                                أنشئ بواسطة ibrahim aly awaly, اليوم, 07:21 AM
                                ردود 2
                                11 مشاهدات
                                0 معجبون
                                آخر مشاركة ibrahim aly awaly
                                بواسطة ibrahim aly awaly

يعمل...
                                X