سلام رمیثه جان واقعا می خوای بگم نه نه نمی گم چون می ترسم از افشای واقعیتی که هیچ کس نمیدونه ناراحت بشی من اصلا دوست ندارم کسی از دستم ناراحت بشه البته واقعیت تلخی در میان نیست همان درس مونث ومذکر با بیشتر دقت کنی می دونی کی بهت میگم هر وقت استقبال وارسال رسائل خاصه برام امکان پذیرشد راستی کی ممکن میشه امروز با اینکه خیلی خسته ام به سفارش شما عمل کردم وبراشون مطلب نوشتم بهر حال می ارزه درس اول خیلی از عراقیها ساکن ایران بودند وهستند راستی چرا ملیکه خطابم می کنی اسمی ملیکا
می خام یک جوک بگم موافقید بگید بله خوب ی ترکی رفت باشگاه ثبت نام کند از اوضاع وشرایط پرسید بهش گفتند که مشکل خاصی نداره ورزش هفته اول بدنت درد می گیره برگشت وگفت خوب پس من میرم وهفته دوم میام
راستی رمیثه نوشته هام به عربی بهتره یا فارسی راستشو بگو من اینجا خیلی راحتترم شاید بخاطر اینکه همه فارسی صحبت می کنن وحس میکنم غریبه ای نیستم که حتی بلد نیست انطور که باید وشاید بنویسد منظورم جمله بندی واینا حس می کنم در بین دوستام هستم خیلی دلم براشون تنگ شده تقریبا ی ماه ونیمی ندیدمشون شنسوی بعد هایهیه لا تفکرین انا مو عربیه یدی وید یدی کلهم عرب حتی مایعرفون عجم هذا بعد حکم القدر
تعليق