سلام عزیزم رمیثه خوبی انشالله چکا ر می کنی امروز حتما رفتی جشن چون امروز همه جشن وسروره کاش همیشه ایجوری باشه من از صمیم دل در این روز بزرگ از خداوند پیروزی مجاهدان حق را ارزو دارم
خوبی نور عینی فاطمه من می خام با شما اشنا بشم اهل کجائی درس می خونی یا فارغ التحصیل شدی شنو درسین ارید اتعرف علیکم انتی من وین تدرسین لو متخرجه چه می خونی
سلام رمیثه جان کم پیدائی راستی اگه قهر باشم میای اشتیم رمیثه چندتا سئوال دارم لطفا جواب بده خوب عزبزم متشکرم که جواب میدی اهل کجائی فارسی را کجا یاد گرفتی چکار می کنی درس می خونی چه مقطعی چه رشته ای ببین من ی حدسائی دارم متوجهی چه می گم خوب افرین که متوجه شدی فقط بگو حدس من درسته یا نه نکنه فلانی باشی ومن نمی دونم اگه یرات مهمه که من قهر نمونم جواب بده افرین دختر خوب ! ! !!!!!!!!!!!!!!! عزیزم من دوستتان دارم باور کن خیلی برام عزیزی به همین خاطر خیلی مهمه که بیشتر باهم اشنا بشیم خوب عزیزم دیگه سرتو درد نمیارم
سلام عزیزم رمیثه خوبی انشالله چکا ر می کنی امروز حتما رفتی جشن چون امروز همه جشن وسروره کاش همیشه ایجوری باشه راستش ميخاي من خونة خود تنهايي جشن گرفتم دلم ميخاد جشن جاي ديكة ميگرم ولي خيلي سخته برام ... انشاء الله خدا از همه ما قبول كنه. من از صمیم دل در این روز بزرگ از خداوند پیروزی مجاهدان حق را ارزو دارم امين.
سلام رمیثه جان سلام عزيزم کم پیدائی راستی اگه قهر باشم میای اشتیم حتما رمیثه چندتا سئوال دارم لطفا جواب بده خوب عزبزم متشکرم که جواب میدی مگه با من تحقيق داري؟ اهل کجائی عراق ولي الان تو اوروپا زندگي ميكونم فارسی را کجا یاد گرفتی تو ايران مدتي زندگي كردم چکار می کنی درس می خونی ارى چه مقطعی چه رشته ای صيدلة ببین من ی حدسائی دارم متوجهی چه می گم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خوب افرین که متوجه شدی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فقط بگو حدس من درسته یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نکنه فلانی باشی ومن نمی دونم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه یرات مهمه که من قهر نمونم جواب بده حتما ! افرین دختر خوب ! ! !!!!!!!!!!!!!!! ديدي چقد خوبم. عزیزم من دوستتان دارم باور کن خیلی برام عزیزی به همین خاطر خیلی مهمه که بیشتر باهم اشنا بشیم خوب عزیزم دیگه سرتو درد نمیارم
سلام وااای چه دختر خوبی واقعا ببین دیگه هیچی نمیگم حدسم درست بود می دونی چه حدسی حتما می دونی عزیز دلم بهر حال خیلی خوشحالم که با شما اشنا شدم قربانت قربانت ملیکا
تعليق