السلام عليکم
و عليكم السلام ورحمة الله وبركاته
و عليكم السلام ورحمة الله وبركاته
دوستان عزيز و گرامي ايا تا به حالا به موضوع صداقت و راستي در اين تالار هاي گفتگو فکر کرده ايد ؟؟؟
چندى پيش من و چند دوست بگفتگو نشسته بوديم كه اين موضوع وسط آمد و متأسفانه بايد بگم به نتيجه دلخواه نرسيديم
چندى پيش من و چند دوست بگفتگو نشسته بوديم كه اين موضوع وسط آمد و متأسفانه بايد بگم به نتيجه دلخواه نرسيديم
به نظر شما چرا ما از اسم مستعار در اين تالارها استفاده مي کنيم ؟؟؟
در واقع اسم هاي مستعار بصورت گسترده در تالارهاي گفتگو پوپلر شده است و هنگامي كه اين سؤال را مي پرسيد هر كسي يك جوابي ميدهد
براي مثال .. بغدادية ... عاشقة الحسين .. و حتى شما , علي ايراني ..
هر كسي به طريقه اي ميخواهد اصل , علاقه و غيره را به مخاطب برساند
در بعضي از خانواده ها ترس از كشف هويت اصلي از اسم مستعار استفاده مي كنند
به نظر شما چرا ما اگر مذکر هستيم خود را مونث واگر مونث هستيم خود را مذکر معرفي مي کنيم ؟؟؟
بنظرم اين مسأله به طرز تفكير و روحيه شخص برميگردد
خيلي ها اين كار را براي سرگرمي و وقت كشي در پيش ميگيرند
و همچنين بعضيها كه از روح و روان نا متعادل برخوردارند و دوست دارند يا شايد ميتونم بگوينم آرزو دارند كه از جنس مخالفشان بودند خود را مذكر و يا مؤنث معرفي مي كنند
ايا شما مي توانيد به محل اقامة دوست خود اعتماد کنيد و ايا شما محل اقامة خود را درست اعلام مي کنيد ؟؟؟
من از آن دسته كساني هستم كه به آساني به ديگران اعتماد مي كنم و خود كسي هستم كه در صراحت معروفم ..لذا به محل اقامت دوستم اعتماد مي كنم
و ما در رابطه با محل اقامت خودم براي مثال بگويم من در بغداد زندگي مي كنم و با يك دختر كه بغداد زندگي مي كند آشنا شدم و از درخواست يك ملاقات كرد ... در اين ميان من چه جايگاهي مي توانم داشته باشم ؟
ايا مي توانيد به سن دوست خود اعتماد کنيد ؟؟؟
در واقع .. خير
زيرا چند وقت پيش با يك دختر در مدرسه ام آشنا شده ام . او هم عضو يك تالار است و متأسفانه سنش با سن اصلي اش 4 سال اختلاف دارد ... و هنگامي كه از او پرسيدم در پاسخم گفت چه كسي مرا مي شناسد ؟
دليل و علت اين همه کذب و دروغ چيست ؟؟؟
در جواب اين سؤالتان باز ميگويم به خود شخص بر ميگردد و به طرز تربيت .. متأسفانه در خيلي از خانواده ها دروغ يك چيز بسيار عادي است و اين ها هستند كه جامعه را خراب مي كنند
ايا نمي توان با صداقت و راستي در اين تالارها گفتگو کرد ؟؟؟
البته كي مي توان .. ولي با آنهايي كه دروغ و حيله با خونشان عجين شده است چه مي توان كرد ؟ آيا مي شود خاورميانه را در عرض كوتاه مدتي عوض كرد ؟؟؟ متأسفانه دروغ و فريب دادن ديگران يكي از زنگيهاي اين منظقه بحساب مي آيد
کساني که به اسم من و يا جنس من و محل اقامت من با توجه به اسم من شک دارند حتما نظر خود را اعلام کنند و بگويند لماذا شک دارند ؟؟؟
از برادري عزيز و مؤمني مثل شما اين بعيد است كه بخواهيد در اين تالار دروغ بگويد
ومن اين را با اطمينان ميگويم
و هر كسي كه نام يا سن و جنسيت خود عوض كند اين را خوب مي داند كه آن روز مي رسد كه حقيقت برملا مي شود .. بشرط آنكه عضو كوتاه مدت نباشد
از برادري عزيز و مؤمني مثل شما اين بعيد است كه بخواهيد در اين تالار دروغ بگويد
ومن اين را با اطمينان ميگويم
و هر كسي كه نام يا سن و جنسيت خود عوض كند اين را خوب مي داند كه آن روز مي رسد كه حقيقت برملا مي شود .. بشرط آنكه عضو كوتاه مدت نباشد
با تشکر از همي شما دوستان خوب
در واقع اين ما هستيم كه بايد از شما در رابطه ء اين موضوع مهم تشكر وقدر داني كنيم
می خواهم با جواب دادن به سوال من به یک نتیجه برسیم .
اميدوارم توانسته باشم منظورم رو به شخص محترم شما برسانم
ان شاالله که موفق باشيد .
همچنين
بغداديه
تعليق