من حاضرم من رو ببخشید اگر کمتر به منتدی سر می زنم و مطب می نویسم چون به شدت درگیر پروژه وپایان نامه دانشگاه هستم به محض تمام شدن کارم ان شاالله در خدمت خواهم بود .
خرمن سوختگان را گو همه باد ببر ما چو دادیم دل و دیده به طوفان بلا گو بیا سیل غم و خانه ز بنیاد ببر زلف چو عنبر خامش که ببوید هیهات ای د ل خام طمع این سخن از یاد ببر سینه گو شعله آتشکده فارس بکش دیده گو آب رخ دجله بغداد ببر دولت پیر مغان باد که باقی سهل است دیگری گو برو و نام من از یاد ببر سعی نابرده در این راه به جایی نرسی مزد اگر می طلبی طاعت استاد ببر روز مرگم نفسی وعده دیدار بده وان گهم تا به لحد فارغ وآزاد ببر دوش می گفت به مژگان درازت بکشم یا ر ب از خاطرش اندیشه بیداد ببر حافظ اندیشه کن از نازکی خاطر یار برو از درگهش این ناله و فریاد ببر
اگر شما در ایران زندگی می کنید می توانید بهترین و کامل ترین نرم افزار را به نام المنجد 2 که یک لغت نامه عربی به فارسی و بالعکس می باشد را از طریق اینترنت خریداری کنید
قیمت آن هم 8000 تومان می باشد ، البته هزینه پست نیز به آن اضافه می شود . در لینک زیر اطلاعات کامل تر را دریافت کنید .
زسوز عشق خود خاكسترم كن سپس آواره بحر و برم كن دلم بيچاره عشق تو گشته عزيز من، تو بيچاره ترم كن نميبيند كسي داغ دلم را بسوزان، شعلهور پا تا سرم كن به شمع روي تو پروانهام من بي از سوز عشقت پرپرم كن صداي سوزش دل با تو گويد مكن خاموش مرا، سوزانترم كن متاعي نيست جان و سر كه گويم به بازار غمت سوداگرم كن دو چشمم را دو جيحون كن دوباره پر از خون سينه پر آذرم كن جنون عشق ساماني ندارد چنان مجنون، تو بي پا و سرم كن دل من، دلبر من، مهدي من به وصل روي خود عاشقترم كن
تعليق