إعـــــــلان

تقليص

للاشتراك في (قناة العلم والإيمان): واتساب - يوتيوب

شاهد أكثر
شاهد أقل

الى يبى يتعلم فارسى مع حارق الاعداء يدخل

تقليص
X
  •  
  • تصفية - فلترة
  • الوقت
  • عرض
إلغاء تحديد الكل
مشاركات جديدة

• المشاركة الأصلية بواسطة علی ایرانی
    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

امروز : جمعه

تاریخ : 8/6/2007 م

ساعت : 1 بعد الظهر

من حاضرم

من رو ببخشید اگر کمتر به منتدی سر می زنم و مطب می نویسم چون به شدت درگیر پروژه وپایان نامه دانشگاه هستم به محض تمام شدن کارم ان شاالله در خدمت خواهم بود .
    Besmellah
    salaam
    daneshgah chi mikhounid? Arshad darid mikhounid ?enshallah movafagh bashid

Ya Ali

تعليق

• بسمه الله الرحمن الرحیم

سلام

الحمد لله پروژه ما هم تموم شد . من در رشته برق ( الکترونیک ) درس می خوندم .

ارشد امتحان دادم ولی متاسفانه قبول نشدم .

به امید موفقیت همه دوستان

تعليق

• المشاركة الأصلية بواسطة نور عيني فاطمة
        سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااام

اهلين عزيزم رميثة

شخباااارك

و أخيرا رجعتي

الحمد لله انك بخييير

الحين بترجع للمنتدى حيويته

باااي

خيلي متشكرم عزيز دلم نور عيني فاطمة ..

لقد افتقدتك انت وبعض الاخوة الاعزاء في هذا المنتدى المبارك .. لاني لم الحظ حضورك منذ فترة .. لكن الحمد لله يبدوا انك متواجدة اكثر مني ..

تعليق

• المشاركة الأصلية بواسطة خادم أهل الكسااء
          سلام

منم فارسي هرف كام كام

اهوالت شما خوبا انشاء الله

يلا خدى هافز
          از حضور شما با ما خيلي متشكريم ..

انشاء الله تستمر معنا وتتعلم اكثر ...

تعليق

• المشاركة الأصلية بواسطة زينب الحسيني
            سلام
            من عضو جديدى هستم
            اميدوارم كة حالتان خوب باشد
            موضوع خيلي خوب و جالبى است
            خوش امدي عزيزم ..

انشاء الله موفق باشي..

تعليق

• بسمه تعالى

رميثة .. خوش أمدي بخانه
              در انتظار تو هستيم
              خدمت همهء

تعليق

• بسمه تعالى

اللهم صل على محمد وآل محمد وعجل فرجهم

خيلي خوش آمدين

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

وَيَوْمَ يَقُولُ نَادُوا شُرَكَائِيَ الَّذِينَ زَعَمْتُمْ فَدَعَوْهُمْ فَلَمْ يَسْتَجِيبُوا لَهُمْ وَجَعَلْنَا بَيْنَهُم مَّوْبِقًا ﴿52 کهف )

در روز قیامت خداوند به مشرکین می گوید آن شرکائی را که برای من به خیال خود تراشیدید صدا بزنید تا به شما کمک کنند ! آنها را صدا می زنند ولی جوابی به آنها نمی دهند و فیما بین مشرکین و معبودان آنان مرحله سخت و فاصله مهلکی ایجاد می کنیم .

تعليق

• بسمه تعالى

امام على عليه‏السلام :
                  بهترين برادرانت (دوستانت)، كسى است كه با راستگويى‏اش تو را به راستگويى دعوت كند و با اعمال نيك خود، تو را به بهترين اعمال برانگيزد.

عن أمير المؤمنين علي عليه السلام قال : " خَيْرُ اِخْوانِكَ مَنْ دَعاكَ اِلى صِدْقِ الْمَقالِ بِصِدْقِ مَقالِهِ وَ نَدَبَكَ اِلى اَفْضَلِ الاَْعْمالِ بِحُسْنِ اَعْمالِهِ "

غررالحكم، ح 5022.

تعليق

• بسمه تعالی

السلام علیکم دوست عزیز بین الحرمین

-- علت ندیدن بعضی از حروف، مربوط تنظیمات زبان ویندوز سیستمت هست که رو فارسی تنظیم شده ولی شما اونو تغییر نده بلکه فونتی که با اون می نویسید رو عوض کنید مشکل حل می شه . ضمنا اگه روی الوضع المتقدم کلیک کنید امکانات بیشتری برای تایپ دارید .

-- منتدی یعنی محل تبادل نظر و گفتگو به صورت میز گرد ، همون تالار گفتگوی خودمون میشه .

-- وقتی تعداد مشارکت های شما از 50 بیشتر شد می تونید پیام خصوصی بفرستید .

-- انشاالله که به یزد هم سفر می کنید ، راستی مگه شما اهل کجایید که می گید از یزد دوره ؟

-- بله اونا از حزب الله هستند ولی دانش آموز و دانشجو هستند فقط یکیشون گفت که یه دفعه بعنوان کمکی تو جنگ بوده و چند تاشون هم از فررندان شهدای حزب الله بودند ، من با اونا تو سفرشون به ایران آشنا شدم و حالا هم با هم در تماسیم .

-- خوب مشکلی نیست به جای شرکت تو جنگ می تونی براشون دعا کنید.

-- زبان انگلیسیم بد نیست حالا هم دارم مکالمه کار می کنم .

-- از دوستمون اهآاات بغداد ناراحت نباشید اینجور چیزا تو منتدی عادی هستش .

آرزوی موفقیت دارم برای همه دوستان .

تعليق

• المشاركة الأصلية بواسطة علی ایرانی
                      بسمه تعالی

السلام علیکم دوست عزیز بین الحرمین

-- علت ندیدن بعضی از حروف، مربوط تنظیمات زبان ویندوز سیستمت هست که رو فارسی تنظیم شده ولی شما اونو تغییر نده بلکه فونتی که با اون می نویسید رو عوض کنید مشکل حل می شه . ضمنا اگه روی الوضع المتقدم کلیک کنید امکانات بیشتری برای تایپ دارید .

-- منتدی یعنی محل تبادل نظر و گفتگو به صورت میز گرد ، همون تالار گفتگوی خودمون میشه .

-- وقتی تعداد مشارکت های شما از 50 بیشتر شد می تونید پیام خصوصی بفرستید .

-- انشاالله که به یزد هم سفر می کنید ، راستی مگه شما اهل کجایید که می گید از یزد دوره ؟

-- بله اونا از حزب الله هستند ولی دانش آموز و دانشجو هستند فقط یکیشون گفت که یه دفعه بعنوان کمکی تو جنگ بوده و چند تاشون هم از فررندان شهدای حزب الله بودند ، من با اونا تو سفرشون به ایران آشنا شدم و حالا هم با هم در تماسیم .

-- خوب مشکلی نیست به جای شرکت تو جنگ می تونی براشون دعا کنید.

-- زبان انگلیسیم بد نیست حالا هم دارم مکالمه کار می کنم .

-- از دوستمون اهآاات بغداد ناراحت نباشید اینجور چیزا تو منتدی عادی هستش .

آرزوی موفقیت دارم برای همه دوستان .
                      Besmellah

man motevajjeh morede avval nashodam ..mote'assefane
                      dar zemn agar in neveshtane ma dorost she ..man mitounam matalebe bishtari post bedam
                      man ahle tehran hastam
                      pas az rafighatoun aks begirin dige(ajab giri dadama) ..akse babahashouno ke shahid shodan..mersi
                      na narahat nashodam ..be har hal harki ye nazari dare..khode manam az adamaye ye keshvari ziyad khosham nemiyad(albatte dalil daram)amma na hamashoun!begzarim mohem nist

dar morede shahraye Iran man khodam baraye mosaferat Asheghe shahraye mazhabi hastam ..masalan mashhad ..jamkarano ina ham dust daram
                      ama ye jaye dige hast ke man divounasham .yani delo rooho roya o kholase eshgham ounjast??mitounid
                      hads bezanid kojast
                      baradare man ham bargh ghodrat khoonde!! khodaei sakhttarin reshtas ..che ketabaye khafani ham dare ...khob hatman Arshadesh ham kheili sakht tare dige
                      che midounam , alan ghaboulidar Arshad kheili sakhte ..vaghean moshkel shode ...

felan
                      eltemase doa
                      Ya Ali

تعليق

• سلااااااااااااااااااااااااااام
                        رميثة..شما كجايى؟
                        اي بابا جرا هيج كس اون لاين نيست ..؟؟
                        ببينيد من كيبردم عربى هست يعني فارسي نيست يعني نمي توانم chرا درست بنويسم ان را .(ج )مي نويسم ..اوك.و همان طور g>>p>>>>>.....اوك ..

دوستدار شما زينب الحسيني

تعليق

• in jenabe ahaat baghdad ham cheghadr lotf daran be ma?? shoma ke inhame badetoun miyad pas che joori farsi baladin ?ama inke khoshetoun nemiyad salighatoune dige ..vali ellatesh chie ..mishe begin ?shayad sou'e bardashti bashe

دوست عزيز بين الحرمين

_خواهش ميكنم

__ اخه مي دوني بدبختي اينه كه اينجا به دنيا اومدم مدرسه ام ايراني بود ديگه مجبور شدم ياد بگيرم

___ ببين من الكي از ايرانيا بدم نمي ياد خيلي چيزها ازشون ديدم كه بدم اومده يعني در واقع اونا با ما مشكل دارند چراشو نمي دونم

من اصليتم عراقيه وقتي تو مدرسه بودم مي گفتند شما عراقيا ايرانو پر كرديد. چرا بر نمي گرديد كشورتون ؟؟ و.... از اين چرت وپرتا

نمي دونم شايد اين هم يه جور مهمون نوازي باشه تازه مشكل اينه كه خفه مون كردند ما مهمون نوازيم

تا حالا نه به عراقيايي كه سا كن در ايرانن دارن كار ميدن نه باهاشون خوب رفتار ميكنن

من كه اين جا به دنيا اومدم واينجا دارم زندگي مي كنم هنوز شناسنامه ندارم تو كه مي دوني كسي كه شناسنا مه نداره هيچ كاري نمي تونه بكنه

حالا ببين ارمنيهارو چقدر لوس كردند نمي دونم شايد چونكه ما مسلمونيم اونا مسيحين

البته تهرانيا چون يه كمي بافرهنگن باهاشون ساختيم

خلاصه اگه بخواهم بهت بگم با ما چي كار كردند تا فردا صبح هم تموم نمي شه

من باصراحت كامل رايم رو گفتم اميدوارم كسي ناراحت نشه

بغـــــــــــــــــــــ اهآااااات ــــــــــــــداد

تعليق

• السلام علیک.انا اجی هنا لاتکلم العربیه فقط!دون غش!لکن کلکم عرب او تجیدون العربیه!فمادا افعل انا اذا؟
                            هل من ناصر ینصرنی؟؟!!!
                            من الذی یساعدنی ؟انا ابحث عن شخص اتکلم معه واتعلم العامیه.جزاکم الله خیرا

تعليق

• ايران

بنام خداوند بخشنده و مهربان

سلام دوست عزيز علي ايراني ..

دست شما درد نكند ..

من بدر و مادرم اصليتشان ايرانيه - از مشهد مقدس - و اين جيز باعث افتخار من هست .. ولي ساكن خليج هستم .. سالي 2 بار خدا قسمت من ميكنه زيارت امام رضا .. نوروز امسال من اونجا بودم ،، خيلي به من خوش كذشت ..

من ايران و ايرانيان دوست دارم بي اندارزه ... دوست دارم كه هميشه تويه ايران زندكي كنم .. هيج جايه دنيا مثه ايران نميشه ....

برادر عزيز ،، اكه واست زحمتي نيست ميشه بيشتر از مشهد بنويسيد ؟؟؟

ببخشيد اكر هر اشتباهي ديدين تويه نوشتنيام
                              متشكرم ....

خدا حافظ

تعليق

• اللهم صل على محمد و ال محمد.........

اريد ان اسال بعض الاسئلة حول الفارسية.........

*هل الاحرف تقراء مثل ما نقرا ء العربي ؟يعني بما فيه حركات السكون و اللفظ و المد الطويل و القصير للاحرف....

تعليق

المحتوى السابق تم حفظه تلقائيا. استعادة أو إلغاء.
                                حفظ-تلقائي
                                x

رجاء ادخل الستة أرقام أو الحروف الظاهرة في الصورة.

صورة التسجيل تحديث الصورة

اقرأ في منتديات يا حسين

تقليص

المواضيع إحصائيات آخر مشاركة
                                أنشئ بواسطة ibrahim aly awaly, اليوم, 07:21 AM
                                ردود 2
                                12 مشاهدات
                                0 معجبون
                                آخر مشاركة ibrahim aly awaly
                                بواسطة ibrahim aly awaly

يعمل...
                                X